Czy dziobak zostanie w przyszłości lizakiem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Czytałem onegdaj o badaniach naukowców o wpływie ławek poselskich (siedzisk urzędniczych) na mózg właściciela dupy przylegającej do owej płaszczyzny. Ewidentnie stwierdzono zanik mięśnia mózgowego.
ja pierdole. to jest właśnie powód, dla którego utrzymujemy trójpoziomowy, ponadpaństwowy, system władzy. by rozstrzygali czy dziobak to ssak czy lizak. by mówili, że ślimaki to ryby. kurwa. niech to się wreszcie rozpadnie, bo to najbardziej chybiony pomysł w historii. tylko niszczy gospodarkę i wprowadza jebaną tolerancję dla imigrantów z wschodu.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
UE zajmuje się głupotami przez które cierpią: zwierzęta, gospodarka ale przede wszystkim ludzie...Rolnikom współczuje najbardziej. Nie wiem czy nasza strona Sadistic spełnia normy unijne i czy nie jest tu za mało sadystycznych wrzutek więc trzeba uważać
Najpierw ustanawiają, że ślimak to ryba, potem powiedzą, że lewo to tak naprawdę prawo, a na końcu stwierdzą, że człowiek to małpa.
płacić komuś żeby stwierdził czy dziobak jest ssakiem czy lizakiem to dopiero wybicie się w europie
I po co nam ta Unia Europejska? A będzie już tylko gorzej.....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów