Czy dziobak zostanie w przyszłości lizakiem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Nie pierdol bo zrobisz ssaka. Ciekawe czy kobiety to ssaki czy lizaki , a może ewoluują z ssaka w lizaka
Nie wierzę...Korwina pokazali, jak eksperta..
cóż w tej TVP się dzieje??
A to wszystko działa tak: lobbyści kupują polityków, którzy później pod nich w Parlamencie Europejskim przeforsowują różnego rodzaju bzdurki. Sok z owoców sprzeda się lepiej niż sok z warzyw? Ok, to w takim razie niech warzywa staną się -na papierze urzędniczym- owocami i producenci soczków z "marchwiewek" sobie zarobią.
Aż mnie się Brazil Gilliama przypomniało
Aż mnie się Brazil Gilliama przypomniało
Ale teraz będzie ideologiczna dyskusja
edit
Ty naiwna bezideowa świnio
edit
twojamatkajestgruba napisał/a:
Nie wierzę...Korwina pokazali, jak eksperta..
Unia jest absurdem.
Znowu banda głupków wrzuca na coś czego nie pojmuje, a w reportażu też nie poruszono głównej przyczyny tych tzw. "absurdów". Czyli DOTACJI UNIJNYCH, no ale cóż lepiej myśleć że tam siedzi banda głupków, robiąca wszystko aby utrudnić nam życie, która nie odróżnia ryby od ślimaka i marchewki od banana. Jak nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
NAd jakimi bzdurami siedza w tym rzadzie i glosuja no masakra
Irenvelle napisał/a:
Ale o chuj chodzi? To był przytyk w stronę TVP a nie próba ubliżenia Korwinowi. Szkalują go a tu proszę - nie zmanipulowali jego wypowiedzi
Trzeba zbudować rakiete i wyjebać w kosmos. Z dala od tych popierdolonych ludzi.
Janusz Korwin Mikke jak zwykle udowadnia dlaczego tak go lubię i cenię.
Głupiec twierdzi, że wie już wszystko. Mądry uważa, że zawsze jest coś jeszcze do nauczenia się.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów