Reakcja jak najbardziej na miejscu, ale jak to baba musiała drżeć ryja.Portki pełne, zapas szczęścia wyczerpany.Jak u sióstr Wachowskich w Matrixie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
tak z ciekawości, jest tu ktoś kto obejrzał tego nowego Matrixa?
Tak. Jak sraczka w nocy, niby fajnie bo zdążyłeś dobiec do kibla, ale....
kiedyś to było kino.... i nie robiło się odcinków by kontynuować sagę,
a jeśli już to miało miejsce i jakiś sens to to po prostu wychodziło,
fabuła i dialogi też były ciekawsze ,
tak wiem najedliśmy się już schabowych i zawsze musimy dostawać większą, mocniejszą i bardziej efektywną dawkę
zapominając o kunszcie aktorstwa
mniej więcej jednak w tych realizacjach aktorzy są ofiarami słabych ambicji reżyserskich no i później wychodzi szambo...
a wielu ludzi chodzi do kina by zobaczyć swojego ulubionego aktora np: Nicolas Coppola ;-/
(bo jakby to powiedzieć głowni aktorzy zmieniają sie tylko w Agent 007)
i coś na deserek, jedne sławy trwają a jedna gasną lub nie chcą wygasnąć jak Ronaldo....
a jeśli już to miało miejsce i jakiś sens to to po prostu wychodziło,
fabuła i dialogi też były ciekawsze ,
tak wiem najedliśmy się już schabowych i zawsze musimy dostawać większą, mocniejszą i bardziej efektywną dawkę
zapominając o kunszcie aktorstwa
mniej więcej jednak w tych realizacjach aktorzy są ofiarami słabych ambicji reżyserskich no i później wychodzi szambo...
a wielu ludzi chodzi do kina by zobaczyć swojego ulubionego aktora np: Nicolas Coppola ;-/
(bo jakby to powiedzieć głowni aktorzy zmieniają sie tylko w Agent 007)
i coś na deserek, jedne sławy trwają a jedna gasną lub nie chcą wygasnąć jak Ronaldo....
Drżeć? Ty się kurwa pisać naucz, nieuku jebany.
Nie gadajcie głupot - super zareagowała, jak na filmie jakimś
ziemniaki_z_koperkiem napisał/a:
Drżeć? Ty się kurwa pisać naucz, nieuku jebany.
Dopiero teraz zauważyłem, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że jestem w trakcie rekonwalescencji kciuka (Zerwany paznokieć.) i ciężko mi się pisze cokolwiek.Tak to wiem jak napisać "drzec się" i rozumiem, że słowo "drżeć" to zupełnie inne słowo.Kali jeść, Kali pić.
Ukryty content :
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów