Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2014-09-15, 22:10 ]
A dokładnie we Walthamstow (Londyn)
Co za głupoty gadacie, mi by nie było szkoda, przecież i tak kradziona.
Więcej zapłaci za mechanika niż za tą lawetę....ech, mądrość...
Może firmowe.
No i ma rację. Co to KURWA za bezsensowne zabieranie samochodu, skoro jest właściciel? W PL też byłem świadkiem, jak przy właścicielu laweta zabrała samochód, bo SM wypisała mandat i zadzwoniła po lawetę. Skoro kurwa znalazł się właściciel, to po chuja laweta zabiera samochód?
za to z sensem jest np. zastawianie ludziom wjazdów na posesję i utrudnianie ruchu. co za bezsensowne tłumaczenie że jest właścicielem.
Skoro jest właścicielem to niech uważa gdzie parkuje.
Co prawda nigdy jeszcze tego nie robiłem , ale ręka mnie świerzbi za każdym razem jak typowy cwaniak z miodem w uszach widzi wjazd na cudzą posesję, ale i tak musi się wpierdolić bo ma bliżej 100 m.
No i ma rację. Co to KURWA za bezsensowne zabieranie samochodu, skoro jest właściciel? W PL też byłem świadkiem, jak przy właścicielu laweta zabrała samochód, bo SM wypisała mandat i zadzwoniła po lawetę. Skoro kurwa znalazł się właściciel, to po chuja laweta zabiera samochód?
Pewnie wezwali jak właściciela samochodu jeszcze nie było. Kiedy pojawi się właściciel samochodu, a laweta jest już na miejscu, trzeba zapłacić za jej przyjazd ok. 200zł. Jeśli Pan z lawety nie otrzyma pieniędzy, samochód jest zabierany.
@kamuha chodzi o to, że juz jest właściciel i moze przeparkować. Ma już mandat to po chuj pana Mirka z lawetą wołać?
Po to żeby głupi buc nie zostawiał drugi raz auta w miejscu do tego bardzo nieodpowiednim. Jak Pan wybuli 700 ( i jeszcze straci troche czasu ) to nastepnym razem bardziej pomysli.
Więcej zapłaci za mechanika niż za tą lawetę....ech, mądrość...
Bo tu chodzi o zasady a nie koszty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów