Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest kongres naukowy BLM - temat kongresu: zdobywanie kolejnych szczebli drabiny ewolucyjnej na przykładzie zwyczajów godowych...
to jedna z tych murzynek co wykonuje polecenia policji tzn. chce żyć
Ale się morświn patrzył co też ten orangutan kombinuje. Mimo wszystko szacun za refleks i resztkę lub też garstkę rozumu, który skłonił ją do uniku.
Ac🤬jwamdotego napisał/a:
K🤬a j🤬e zwierzęta kto normalny się tak za
Normalne zwierzęta
janlew napisał/a:
Normalne zwierzęta
Dlaczego obrażasz mojego królika, świętej pamięci chomiki etc? Zapewniam, one się tak nie zachowywały i zapewniam też, że są normalne.
Takie filmy stawiają w złym świetle białych, bo to biali ich ściągnęli z Afryki, a teraz nie umieją ich odesłać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie