To się nazywa boxing na najwyższym poziomie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wielki bokser...
Proszę "oryginał"
A tutaj macie miazgę
Co do TYsona to szacunek za jego gabaryty i pierdolnięcie. Naprawdę jestem jego wielkim fanem, ale mistrzem uników pozostaje jak dla mnie MA
A tutaj macie miazgę
Co do TYsona to szacunek za jego gabaryty i pierdolnięcie. Naprawdę jestem jego wielkim fanem, ale mistrzem uników pozostaje jak dla mnie MA
@up to co miało zrobić miazgę to nie uniki tylko dobre wyczucie dystansu u Alego.
I tak wiadomo, że Szpilka by im dziecko zrobił
(żart kurwa. żeby się czasem żaden moron nie spinał)
(żart kurwa. żeby się czasem żaden moron nie spinał)
Tyson, to jedyny czarnoskóry mieszkaniec naszej planety, który budził, budzi i będzie budzić we mnie podziw i szacunek.
Każda kompilacja bokserska czy z MMA musi mieć tą muzykę. Jak kiedyś Requiem for a dream czy jak to było. Mimo wszystko Tyson jest Tyson.
co to za nuta ?
to nie małpy tylko Roy James Junior, nie wiele gorszy od Mikiego
don t wanna be a sucker like all the rest
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów