📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaka lipa 240 to masz chyba ty jak do kibla zapier*alasz zal jak h*j bezndzieja totalna daruj sobie wrzucanie tutaj jakiegokolwiek filmu !!!! śmierć frajerom !!!!
i to jest kierowca, a nie typ, który ściga się na prostej drodze 12 letnim glofem
Szybkie rączki i opanowanie robi swoje
Dajcie możliwość wystawiania więcej piw jak jedno w szczególnych przypadkach jak ten.
Goście są bardziej brytyjscy niż dynastia Windsorów ze swoim zachowaniem
Jeśli kogoś to interesuje, to zamieszczam poniżej film z tym przejazdem po wyspie Man. Warto obejrzeć, bo dobrze zmontowany, a i kierowca daje radę.
qrczaq napisał/a:
Jeśli kogoś to interesuje, to zamieszczam poniżej film z tym przejazdem po wyspie Man. Warto obejrzeć, bo dobrze zmontowany, a i kierowca daje radę.
A myślałem że tylko na motorach się tam ścigają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów