📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i to jest adredalina sekudny od śmierci ...i od harda szacun dla gościa
Up może frytki do tego? mi się film podoba takie zakurwianie po mieście to czyste szaleństwo a ty byś tylko wypadki oglądał wejdź do auta i się rozjeb aha i nagraj to wszystko może kamera przetrwa
Up może frytki do tego? mi się film podoba takie zakurwianie po mieście to czyste szaleństwo a ty byś tylko wypadki oglądał wejdź do auta i się rozjeb aha i nagraj to wszystko może kamera przetrwa
Cytat:
Nie mogłeś przyciąć filmiku?
Pewnie że mogłem, ale uznałem, że to co się dzieje wcześniej też jest ciekawe (tzn. zasuwanie ponad 200km/h po tak wąskiej miejskiej drodze)
Pozdrawiam i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku
zajebiscie wyprowadził szacun
ja ppppppierdole. a gdzie wypadek , flaki itd.? daj to na cud.pl albo coś bo straciłem prawie 2 minuty na chujostwo jak zwykle... kurwa....
A w Rosji to się na prostych drogach przy małej prędkości rozpierdalają
^
Napisał, kurwa, w tytule czego możesz się spodziewać, więc skończ pierdolić.
Napisał, kurwa, w tytule czego możesz się spodziewać, więc skończ pierdolić.
Włączyłem. Patrze UK. Myślę jakaś gruba klucha wylezie na drogę.
Zawiodłem się.
Zawiodłem się.
Cytat:
a skad wiesz ze to przy 240
Jak wynika z artykułu topgear.com/uk/car-news/mark-higgins-150mph-save-isle-of-man-tt-2011-06-14 podczas utraty kontroli jechał z prędkością 150 mph (ok. 240km/h)
Ej w którym to momencie bo nie widzę..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów