Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jak chcesz się zajebać, to się zajeb, ale zapewniać dziecku traumę do końca życia, jest jeszcze gorszym skurwysyństwem niż wpierdolić Najmanowi.
to jakaś walia czy ki chuj?
Jak wrzucasz filmik, to chyba samemu wypadało by się doinformować i dodać jakiś sensowny opis pod materiałem.... Na pewno Angole wnioskując po akcencie.
Syf tam mają i patologię, jak skurwysyn. Na prawdę nie wiem, jak polska cebula daje radę wytrzymać na tych prowincjonalnych zadupiach w UK. W Białymstoku na Podlasiu wieśniaki mniejszą wiochę robią, jest o wiele ładniej, bezpieczniej, a zarobki za kilka lat też będą lepsze, jak w tej dojebanej multikulturowo Anglii...
Jak wrzucasz filmik, to chyba samemu wypadało by się doinformować i dodać jakiś sensowny opis pod materiałem.... Na pewno Angole wnioskując po akcencie.
Syf tam mają i patologię, jak skurwysyn. Na prawdę nie wiem, jak polska cebula daje radę wytrzymać na tych prowincjonalnych zadupiach w UK. W Białymstoku na Podlasiu wieśniaki mniejszą wiochę robią, jest o wiele ładniej, bezpieczniej, a zarobki za kilka lat też będą lepsze, jak w tej dojebanej multikulturowo Anglii...
Primo - u la la jaki super nick, taki prowokacyjny, patrz jasiu - miliony sadoli dało sie nabrac na tego słebego bajta i kazdy ma bUl dupy o twoj nick... hej wait a minute! Nobody gives a fuck czyli kazdy ma na to wyjebany slaby trollu.
Secundo - ewidentnie nie masz pojecia o czym piszesz Wiem, ze w Białymstoku sie urodziłes a jadąc do innej miescowości to dla Ciebie odkrywanie nieznanych terenow, po ktorych przemieszczaja sie powozy bez koni i ludzie maja elektryfikacje... ale to nie powod by wypisywać głupoty. Prowincja anglii to inteligencie przewznie male miejscowosci, gdzie 99% mieszkancow to BIALI mieszkancy, brak syfu, mieszkancy dobrze zorganizowani, wspolne festyny, ludzie znający sie nawzajem, brak problemow takich jak narkotyki, włamania itd. Angielska prowincja to za wysokie progi dla Ciebie
Kurwate piwo to przypadkiem... za zjebany szwabski leb to się wpierdol należy a nie browar jak czytam o lepszych zarobkach za kilka lat to mam ochotę cie kopnąć do ryja... zostan u tychgebelsow i pucuj tam im jajka lepiej a nie licząc na to raczej parę lat będzie lepiej i tu przyjedziesz nick pewno adekwatny do realnej codzienności jebię za euro dla szwaba i lize jajka Hansowi licząc na podwyżkę za zmywanie naczynek
uni co?
tu jest sadistic nazywajmy rzeczy po imieniu... PEDAL
Jak już to PEDAŁ
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów