📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mam na to rozwiązanie M16 i dwa magazynki...
Dlaczego w ogóle on sie zatrzymał? Widzisz taki tłum co leci na ciebie to w pizde i na gaz
I takie odpady są na utrzymaniu ludzi, którzy codzień do roboty chodzą.
Dlaczego ci kierowcy się zatrzymują i skręcają by nikogo nie przejechać. Mnie by korciło
Gdzie ten psi frędzel OdbytBiskupa tłumaczący nam swoje teorie, że to ogólnie to samo co w Polsce a nawet gorzej ? Bo 25 lat temu w Pułtusku pijany Zdzich zatoczył się pod Passata i zwyzywał sąsiada ?
śmiejecie się z U S I A a w Polsce banderowcy okradają nas legalnie pełno czarnuchów z HIV i upadlinców też
Mój kumpel umarł tam na ejca
mieli czas by rozwiazać ten problem w latach jak nie było jeszcze poprawności politycznej, teraz jest za późno
antychryst333 napisał/a:
śmiejecie się z U S I A a w Polsce banderowcy okradają nas legalnie pełno czarnuchów z HIV i upadlinców też
nawet ciebie okradli z mózgu i stąd masz niedojebanie udarowe.
W ogóle nie żal mi ludzi, którzy się nie bronią. Bardzo wam tak dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów