📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jaki był klucz do zatrzymań? Wygląd gęby?
Kierowca powinien zostać ukarany solidnym mandatem za "niedostosowanie prędkości do warunków jazdy" tzn. nie dał w 3,14zdę i nie przyspieszał.
Bardziej basuje "United States of Apes"...
I teraz tak na pełnej kurwie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatny ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. Kurwa rozmażyłem się. Xd
I teraz tak na pełnej kurwie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatnym ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. Kurwa rozmażyłem się. Xd
I teraz tak na pełnej kurwie ze 200 na godzinę, prosto w stado wjechać jak ciepły nóż w masło z delikatnym ślizgiem, żeby wszystko czarne zebrać. Kurwa rozmażyłem się. Xd
Jebane czarnuchy
Mam uczucie, ze jeszcze pare lat i beda w ju-es-ej mieli druga wielka wojne domowa. tylko, ze zamiast poludnie i polnoc bedzie to biali na czarnych, a broni im nie brak.
Ogórek napisał/a:
Myślę że drugi bieg i gaz w podłodze rozwiązał by problem.
Na takie stado to musi być RAM 1500 z orurowaniem z przodu żeby auta bardzo nie ubrudzić i oponami AT minimum aby mieć lepszą przyczepność na trupach
Riikko napisał/a:
Mam uczucie, ze jeszcze pare lat i beda w ju-es-ej mieli druga wielka wojne domowa. tylko, ze zamiast poludnie i polnoc bedzie to biali na czarnych, a broni im nie brak.
Czyli będą nowe materiały na sadistiku ?!
SUPER!
Małpy razem... Silne
Ja pierdole co za planeta małp na żywo. Szympansy chyba prowokują i szukają pretekstu żeby znowu sklepy rabować po tym jak ktoś odjebie takiego rezusa co mu po aucie skacze.
Zero policji, efbiaj, sikret serwis bo stada małp harcują
Ja pierdole co za planeta małp na żywo. Szympansy chyba prowokują i szukają pretekstu żeby znowu sklepy rabować po tym jak ktoś odjebie takiego rezusa co mu po aucie skacze.
Zero policji, efbiaj, sikret serwis bo stada małp harcują
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów