Uniwersytet chce zlikwidować to wahadło bo podobno od czasu premiery ostatniego teledysku Miley studenci okupują to wahadło co noc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie rozumiem o co pytasz ?
up, ten od "gópich" pewnie się uczy na szkole o takim poziomia jek ten uniwerek w Michigan.
Stale nie wiem kim jest ta dupa, która kiedyś była Nicolasem Cagem.
I nawet nie chcę tego googlować...
I nawet nie chcę tego googlować...
@up @up Miley Cyrus "babka na kuli z łańcuchem": Hannah Montana.
Rodzice ją cisnęli i jest teraz w fazie buntu. Pozdrawiam.
Rodzice ją cisnęli i jest teraz w fazie buntu. Pozdrawiam.
Racja Miley na swoim zdjęciu ma buty : P
Do czego to dochodzi by ze względu na amerykańskie illuminati-kukiełki usuwać charakterystyczne rzeczy.
Studenciaki robią sobie jaja i tyle.
Studenciaki robią sobie jaja i tyle.
Może nie usuną na zawsze tylko schowają na pół roku , Miley się zaćpa i powieszą z powrotem
Pewnie sobie niezle kuciape odmrozila od tej kuli, a cala ta "afera" dodaje tylko popularnosci jej chujowej osobie.
Trzeba z tym pomnikiem sowieckich oprawców w Wawie zrobić podobnie - nago robić przy nim fotki, a to kolega da do dziuba kacapowi, a to dupe do lica, wyruchać, itd... to może wtedy go usuną.
niech zlikwidują studentów...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów