Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mądry człowiek myśli prosto - żeby dojść do celu trzeba wziąć się do pracy. A pizdeczki życiowe z "prokrastynacją" muszą oglądać filmy motywacyjne i robić sobie psychologiczne otoczki.
Całe motywacyjne pierdolenie, filmiki tego typu są dla frajerów, którzy by chcieli a nie mogą. Ambitny człowiek ma coś do zrobienia, jakiś plan, założenia i robi to, żeby spełnić te założenia. A jak ktoś przez 5 minut potrzebuje powzdychać do ludzi na filmie, którzy faktycznie wzięli się do roboty, żeby dodać sobie otuchy i "podnieść się na duchu" to i tak daleko nie zajdzie, bo zaraz ta "motywacja" mu zejdzie.
Co Ty tez waćpan pierdolisz?
Od 2 lat regularnie ćwiczę na siłowni (i to nie bez efektow ), biegam , poszerzam też swoją wiedzę, ogołem - zapierdalam . Jednak nie zawsze jest ten lepszy dzien kiedy chce przenosic gory i wowczas potrzebuję bodźca, czegos co przypomni po co to robię . Wtedy wlasnie ogladam takiego typu filmik motywacyjny i uwierz ze dziala.
Mam silna wole ale sa dni gdy nawet mistrzowie chca sobie strzelic w leb , wiec nie pieprz głupot znawco zycia.
Tak też się opierdalam. : )
Co Ty tez waćpan pierdolisz?
Od 2 lat regularnie ćwiczę na siłowni (i to nie bez efektow ), biegam , poszerzam też swoją wiedzę, ogołem - zapierdalam . Jednak nie zawsze jest ten lepszy dzien kiedy chce przenosic gory i wowczas potrzebuję bodźca, czegos co przypomni po co to robię . Wtedy wlasnie ogladam takiego typu filmik motywacyjny i uwierz ze dziala.
Mam silna wole ale sa dni gdy nawet mistrzowie chca sobie strzelic w leb , wiec nie pieprz głupot znawco zycia.
Znawco życia, bo nie potrzebuje motywacji z filmu, brawo :*
Chcesz to oglądaj, nikt Ci nie broni, moja opinia nadal aktualna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów