📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślałem, że wystrzałowo
Kawał z czasów pomarańczowej rewolucji na Ukrainie:
Dzwoni Putin do sztabu Juszczenki i mówi:
- Umożliwimy wam przejęcie władzy, ale musicie nam dać Lwów i Kijów.
W sztabie konsternacja, ale po chwili odpowiadają:
- Dobra, kijów wam damy, ale lwów musicie sobie sami nałapać.
Dzwoni Putin do sztabu Juszczenki i mówi:
- Umożliwimy wam przejęcie władzy, ale musicie nam dać Lwów i Kijów.
W sztabie konsternacja, ale po chwili odpowiadają:
- Dobra, kijów wam damy, ale lwów musicie sobie sami nałapać.
@up kawał jest znacznie starszy niż pomarańczowa rewolucja, tyle tylko, że Bongi go na swój sposób zaadaptował, niewiele przy tym myśląc. Od Lwowa do najbliższej granicy rosyjskiej jest 600 kilometrów. I do tego jest to granica Polski, czy tam Litwy z Obwodem Kalliningradzkim. Więc trudno by było urządzić tam ruską enklawę. O stolicy Kijowie już nawet nie wspomnę.
Kurwa
Ludzie zrozumcie szansą
Dla polski
Są emigranci ale nie z afryki czy innego bliskiego wschodu czy gdzieś w chuj między tygrysem a gangesem
Przedewszystkim ukraincy i białorusini o ni są do nas bardzo podobni podoni ze slowianskoscia oraz z wpływami religijnymi
Należy za wszelką cene promować ich jako emigrantów a banować i negować wszystkich z poza europy oraz z afryki
1 nie stworzy to nam konfliktu kulturalnego
2 ukrainki i białorusinki sa ładne
3 maja podobne do nas zwyczaje i nie są aż tak na nas cięci
4 Większość tamtego społeczenstwa jest wyskoko wykształcona i innteligetna poradzi sobie w europie
5 jest tam duzo polaków któży nie moga byc w polsce a czyja sie ardziej polakami niż wiekszosc z sadola
Tak napisałem niewiem czy to ksenofobia , ale moje przemyslenie tak nalezy emigracje ucywilizować i wybierac tylko ładne i silone oraz inteligetne sztuki wtedy społecznosć zostanie wzmocnione oraz będzie dopływ dobrych genów
Ludzie zrozumcie szansą
Dla polski
Są emigranci ale nie z afryki czy innego bliskiego wschodu czy gdzieś w chuj między tygrysem a gangesem
Przedewszystkim ukraincy i białorusini o ni są do nas bardzo podobni podoni ze slowianskoscia oraz z wpływami religijnymi
Należy za wszelką cene promować ich jako emigrantów a banować i negować wszystkich z poza europy oraz z afryki
1 nie stworzy to nam konfliktu kulturalnego
2 ukrainki i białorusinki sa ładne
3 maja podobne do nas zwyczaje i nie są aż tak na nas cięci
4 Większość tamtego społeczenstwa jest wyskoko wykształcona i innteligetna poradzi sobie w europie
5 jest tam duzo polaków któży nie moga byc w polsce a czyja sie ardziej polakami niż wiekszosc z sadola
Tak napisałem niewiem czy to ksenofobia , ale moje przemyslenie tak nalezy emigracje ucywilizować i wybierac tylko ładne i silone oraz inteligetne sztuki wtedy społecznosć zostanie wzmocnione oraz będzie dopływ dobrych genów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów