18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~PowerBoBass 2013-04-11, 23:52 1
fantomasik napisał/a:

Taaa...zgubiłeś... Pewnie Ci jakiś cygan zajebał i wymienił na worek gruzu:)

Zesrał, nie zajebał
Zgłoś
brylant1412 2013-04-12, 7:05 3
chuj mnie obchodzi czy hamował przednim,tylnim, bocznym zachwile muszę iść do pracy to jest największy upadek

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
e................n 2013-04-12, 7:08
Podbiło go trochę na progu zwalniającym czy co to tam jest a na dodatek za nerwowo dał po przednim hamulcu na mokrym. Ot tyle.
Zgłoś
wolo1994 2013-04-12, 7:34
Pewnie że przednim zaje*ał. Sam tak leciałem parę razy
Zgłoś
sh_akal 2013-04-12, 7:35
Moim zdaniem po prostu koleś spanikował. Przy progu za dużo gazu i później już nie wiedział czy ma odbić w bok czy hamować.
Zgłoś
S................k 2013-04-12, 8:34
Hopa na drodze plus mokry asfalt, bez różnicy czym hamował i tak by się wyjebał. Mógł w ogóle nie hamować to by się pewnie utrzymał do czasu odzyskania pełnej równowagi.

Na nowych moto hamujemy przednim, tylny to raczej tylko do stania na skrzyżowaniu i zatrzymań awaryjnych. Dzisiejszy sprzet to nie WSK, że wylecimy przez kierownice (oczywiście hamulec wciskamy z umiarem), lagi ładnie i stopniowo przenoszą obciążenie na przednie koło.
Zgłoś
tabaraba 2013-04-12, 9:23 2
tak, oni zahamowali przed nim
Zgłoś
eMCeONe 2013-04-12, 9:42
"Teraz mam pytanie do ZNAWCÓW , a mianowicie czy on zahamował przednim ?"
biorąc pod uwagę trajektorię wyj*bki stwierdzam, że hamował bocznym
Zgłoś
DBstep 2013-04-12, 9:48
fantomasik napisał/a:

Taaa...zgubiłeś... Pewnie Ci jakiś cygan zajebał i wymienił na worek gruzu:)

Kto ten telefon zgubił? Niech się odezwie na priv.
Znajomy ostatnio znalazł
Zgłoś
DuckDodgers 2013-04-12, 10:03 1
Aha to już wiem jak wyglądałem kończąc sezon na asfalcie w zeszłym roku
Zgłoś
froqer 2013-04-12, 10:03
Cytat:

chuj mnie obchodzi czy hamował przednim,tylnim, bocznym zachwile muszę iść do pracy to jest największy upadek

Zgłoś
hajen 2013-04-12, 10:17
Hamował nogami, jak każdy rasowy kiblarz
Zgłoś
stanson 2013-04-12, 11:01
Cytat:

jak wyskoczy Ci cos na ulice to z przyzwyczajenia naciskasz przedni i sruu lecisz na ryj

Napisał ten, co na dwóch kółkach siedział w życiu tylko na rowerze.
Motocykl to inne urządzenie, nie wylatuje się na nim przez kierownicę i w sytuacjach na drodze hamuje się tylko i wyłącznie przednim hamulcem.
Zgłoś
e................n 2013-04-12, 13:53
stanson napisał/a:

Motocykl to inne urządzenie, nie wylatuje się na nim przez kierownicę i w sytuacjach na drodze hamuje się tylko i wyłącznie przednim hamulcem.

Zgadza się. A że niektórzy w panice dają po heblu na maksimum to co innego. Dlatego w nowych motocyklach często też sportowych fabrycznie montuje się ABS.

Jeżeli ktoś trochę jeździł na motocyklu z wyższej półki nie wspominam o sporcie to wie ze hamulce w takim sprzęcie to nie to co w Golfie IV w TDI. Brzytwy to mało powiedziane.
Zgłoś
olex 2013-04-12, 13:59
wyjebał sie bo nie umie jezdzić i to własnie przez takich mówi się źle o motocyklistach....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów