Teraz mam pytanie do ZNAWCÓW , a mianowicie czy on zahamował przednim ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"...czy on zahamował przednim ?"
-Bocznym.
-Bocznym.
dla tych co nie widza...hamowaie przednim to jest podstawa! oczywiscie nie chodzi o w tym zeby jebnac stampel ale kurwa lekko przychamowac a potem mozna docisnac tylni...z jednej strony glupie bo jak wyskoczy Ci cos na ulice to z przyzwyczajenia naciskasz przedni i sruu lecisz na ryj ale wsumie tak samo jest z tylnim...zatrzymajcie sie tylnim to was obroci o 180C wiec masz wybor albo ryjem po asfalcie albo odwracasz sie zeby dac buzi kierwcy ktory jechal za toba
Nie jestem ekspertem - po prostu używam mózgu.
@down
Ewidętnie, powiadasz? Dobrze, że odwrucił tę głowę.
Nie jestem ekspertem - po prostu używam mózgu.
@down
Ewidętnie, powiadasz? Dobrze, że odwrucił tę głowę.
Ewidętnie za nim bo musiał obrucić głowę żeby go zobaczyć.
Uważam, że każdy powinien jeździć takim pojazdem jednośladowym jaki potrafi samodzielnie podnieść.
na pewno nie tylnym bo rozłożył nogi jak szmata
Cytat:
Kupię Samsunga Galaxy SII na gwarancji w dobrej cenie, nie zajechanego. Może być goły fon + dowód zakupu i gwarancja - resztę mam - telefon zgubiłem po pijaku
Taaa...zgubiłeś... Pewnie Ci jakiś cygan zajebał i wymienił na worek gruzu:)
Na motocyklu hamuje się głównie przednim hamulcem. Podczas hamowania środek ciężkości przesuwa się na przód motocykla, więc tył jest odciążony. Tak więc przód ma większą przyczepność, bo na nim spoczywa większość masy, hamowanie tyłem nie byłoby tak efektywne jak przodem.
Mam nadzieję, że napisałem w miarę porządnie i zrozumiesz o co mi chodzi
Mam nadzieję, że napisałem w miarę porządnie i zrozumiesz o co mi chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów