Następna będzie Warszawa
Następna będzie Warszawa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hawk thuah!
żydzi przy pomocy USA zniszczyły albo próbowali zniszczyć wszystkich swoich wrogów w regionie albo regfularna inwazja Irak abo wojna domowa Syria albo próby wojny domowej jak w syri czyli egipt Liban libia Tunezja Maroko Algeria albo Iran . Sprytnie sobie to wymyślili żeby ogołocić tamte ziemie z młodych mężczyzn i wysłac ich do Europy. Jak myślicie czy to przypadek że wszyscy zydzi w Polsce tak kochaja ciapatych i zachwalają nawet nielegalną imigracje ? dziwny przypadek nie ?
Coś Ci się popierdoliło. Czemu żydzi mieliby się sami wykończyć. To nie ma żadnego sensu.
Ma sens jedynie kiedy zaczniemy patrzeć na kraje arabskie i jakich zniewieszczałych ludzi produkuje ten kult. To oni wszystkich w kieszeni mają. Wszystkim mózgi piorą. Wszystkie polki szmacą. Żaden naziol nie może nazywać siebie Polakiem I mordować swoich jak to ci z wermachtu to robili. Mój pradziadek Konstanty Wolski został zamordowany w Katyniu, ułanów w rodzinie miałem nie daliśmy się zeszmacić przez komunizm i nie pozwolę Ci pluć na honor, krew i poświęcenie moich przodków.
Jak to się w Islamie mówi:
>wpierw sobotnich się pozbyć, a później niedzielnymi się zając
Coś Ci się popierdoliło. Czemu żydzi mieliby się sami wykończyć. To nie ma żadnego sensu.
Ma sens jedynie kiedy zaczniemy patrzeć na kraje arabskie i jakich zniewieszczałych ludzi produkuje ten kult. To oni wszystkich w kieszeni mają. Wszystkim mózgi piorą. Wszystkie polki szmacą. Żaden naziol nie może nazywać siebie Polakiem I mordować swoich jak to ci z wermachtu to robili. Mój pradziadek Konstanty Wolski został zamordowany w Katyniu, ułanów w rodzinie miałem nie daliśmy się zeszmacić przez komunizm i nie pozwolę Ci pluć na honor, krew i poświęcenie moich przodków.
W interesie żydów jest to żeby jak najwiecej młodych męzczyzn wyjechało z krajów arabskich czego ty nie rozumiesz ?
żydzi przy pomocy USA zniszczyły albo próbowali zniszczyć wszystkich swoich wrogów w regionie albo regfularna inwazja Irak abo wojna domowa Syria albo próby wojny domowej jak w syri czyli egipt Liban libia Tunezja Maroko Algeria albo Iran . Sprytnie sobie to wymyślili żeby ogołocić tamte ziemie z młodych mężczyzn i wysłac ich do Europy. Jak myślicie czy to przypadek że wszyscy zydzi w Polsce tak kochaja ciapatych i zachwalają nawet nielegalną imigracje ? dziwny przypadek nie ?
rodaknet.com/rp_art_6784_czytelnia_richard_coudenhove-kalerg_stany_zje...
[ Dodano: 2024-11-22, 03:59 ]
rodaknet.com/rp_art_6784_czytelnia_richard_coudenhove-kalerg_stany_zje...
[ Dodano: 2024-11-22, 04:21 ]
@szumpu
Jest pod Ścianą Płaczu w Jerozolimie.To dla żydów najświętsze miejsce na Ziemi-jedyny ocalały fragment autentycznego muru Świątyni Jerozolimskiej,a ściślej-jej ogradzającego ją muru..Tam mężczyżni mogą odwiedzać to miejsce tylko z nakrytymi głowami,tradycyjnymi wschodnimi nakryciami głowy..Dostęp do muru jest podzielony;dla mężczyzn i dla kobiet-osobno..Sam materiał,z którego zbudowany jest mur i inne,także współczesne budowle(są tym kamieniem okładane) są zbudowane z Kamienia Jerozolimskiego,specyficznego minerału,wydobywanego od wieków tylko na terenie dzsiejszego Izraela.Wygląda na kruchy i łatwo ulegający erozji piaskowiec,a jest to twardy,trwały i scalony gatunek wapienia.Jest bardzo trwały,świetnie izoluje,zarówno przed zimnem jak i przed upałem,a,w miejscach "często używanych" dotykiem-wypolerowuje się jak marmur!Takie też są kamienie tej Ściany Płaczu,na wysokości ludzkich glów i rąk,odwiedzone w historii przez miliardy modlących się żydów..
pietradigerusalemme.com/pl/dlaczego-warto-wybrac-kamien-jerozolimski/
Myślisz że to śmieszne i przesadzam?
Myślę, że nie wszyscy upadlińcy są ciapaci.
Żeby była jasność; niezależnie od skali- nie popieram tego zjawiska.
Tylko chyba zapomnieliście ile w ostatnich latach jebane pisuary wydały wiz dla rusków (nikt ich nie weryfikował kto to jest a tak ich przecież pis nie lubił, tak im nie ufał) ile wydał wiz dla inżynierów z afryki i muslimskich kurwidołków. O tym to już nikt kurwa nie pamięta. To wam przypomnę:
Nie widzę większych różnic pomiędzy kacapami z putinlandu i kacapami z upadliny.
Nie widzę większych różnic pomiędzy kacapami z putinlandu i kacapami z upadliny.
Ja bym się tak otwarcie swoimi ograniczeniami nie chwalił, ale co kto lubi.
Ja bym się tak otwarcie swoimi ograniczeniami nie chwalił, ale co kto lubi.
Chwalisz się ciągle, vide avatar.
Stworzony pewnie przez osobę z upośledzeniem umysłowym i przeznaczony dla osób z upośledzeniem umysłowym 🤣
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów