📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupi jest, ale ma ładny dom i prawie nowy samochód.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Hmm, więc chyba nie jest taki głupi, chyba że to nie jego zasługa
Zresztą skąd wiesz jaki jest dom jak go prawie nie widać?
Pewnie jak w żołądku miejsca brak to tłuszcz mu się też w czaszce zbiera bo większą jej część zajmuje zbiornik retencyjny
tak jest jak się nie potrafi obsługiwać prostym narzędziem... masakra czy niektórzy są tak tępi, że nie widz co robią?
kurwa uparty skurwesyn
Pewnie do tej pory wszystko w domu robiła małżonka, on tylko zmywał, prał i sprzątał.
Pewnie uniósł się honorem... niesłusznie.
Pewnie uniósł się honorem... niesłusznie.
Se kurwa po większym kątem mógł postawić. A potem zdziwko i łapy bolą.
Cephelion napisał/a:
Ahhh... 20 cm w prawo głową i byłby materiał...
Powiadasz, że 20 cm.
Jeżeli Cię nie zrozumiałem to mnie popraw.
Wersja polska golf IV z 1999 r., drewniana drabina pozbijana byle jak gwoździami i dach z eternitu.
bakus1233 napisał/a:
Hmm, więc chyba nie jest taki głupi, chyba że to nie jego zasługa
Zresztą skąd wiesz jaki jest dom jak go prawie nie widać?
W cywilizowanych krajach wystarczy, że się uczciwie pracuje i płaci podatki. Dlatego statystyczny mieszkaniec krajów rozwiniętych wcale nie jest taki sprytny, bo nie musi być. Poza tym, po tym co widać już można wywnioskować, że dom jest raczej ładny i zadbane otoczenie.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Nic w tym dziwnego nie ma...
Salceson666 napisał/a:
Powiadasz, że 20 cm.
Jeżeli Cię nie zrozumiałem to mnie popraw.
Ja zrozumiałem od razu, o co mu biega. Jakby gość się nie podparł, i poleciałby kawałek w prawo, byłby trupem. Dlatego mój ojciec w takich sytuacjach prosi kogoś, by stanął za drabiną i zaparł nogą. Wtedy nie ma bata, by drabina poleciała do tyłu.
Dobra BHPowcy, każdy ma swoją teorię, a fakt jest jeden. Gosciu ma więcej szczęścia niż rozumu. Pamiętajmy o bezpieczeństwie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów