Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Myślenie typowego polaka-cebulaka. Jak jakieś zasady mi się nie podobają, to je olewam. Dlatego mamy taki burdel i nawet wg niektórych polityków Konstytucja gówno znaczy. Bo przecież to, co tam jest napisane, ogranicza im swobody. Dlatego kraje rozwinięte się rozwinęły, bo nie było w nich typowego dla Polski burdelu. Cecha narodowa, to buntować się zawsze. Najpierw przeciwko władzy komunistów, to wporządku, było uzasadnione. Komuchy oddały władzę w wyborach, ale nadal trzeba się buntować. Wymyślanie sztucznych powodów do buntu. Każdą zasadę przecież można złamać.
Ty to jesteś tak pojebany i tępy, że nawet nie ma sensu z Tobą dyskutować.
Trzeba być totalnym inwalida umysłowym by pisać do kogoś wielką literą 'Ty' i w tym samym zdaniu wyzywać go od pojebanych tępaków...
to trochę tak jakbym napisał że: z całym szacunkiem naleznym Twojej osobie uważam że jesteś bezmózgim plebsem nie zasługującym na żaden szacunek...
Dyskutować można dysponując argumentami. Jesteś typową, pierdolą cebulą, która "bunt" ma wryty w pusty łeb. Najważniejsze, żeby olewać wszelkie przepisy i zasady, bo wtedy się jest indywidualistą i myślącym. Typowy korwinista.
Zdjęcie tego motorniczego powinno być na każdym słupie w tym mieście z napisem "Uwaga fiut" przez podobnego debila szedłem 15 kilometrów o 12 w nocy bo mnie nie wpuścił do autobusu a rower uziemiony bo mi tylna piasta pękła... 12 godzin w pracy telefon rozładowany 3 zeta przy dupie głodny i nakurwiało deszczem..
A kogo obchodzi, że jesteś tak antypatyczną kurwą, że nie masz nawet znajomego, który by cię podrzucił samochodem? Jak się ma przy dupie 3zł, jeździ się rowerem, który się rozpierdala, ma się telefon, w którym bateria nagle pada, to się ma pretensje do motorniczego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów