18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Upierdliwa papuga
koopa • 2011-07-18, 12:54
Facet miał papugę i kiedy kochał się ze swoimi pannami, papuga zaczyna wszystko komentować.
Pewnego dnia przyprowadza swoją dziewczynę, zaczynają się całować, a papuga komentuje. Dziewczyna odrywa się od gościa i mówi:
- Nie no, ja w takich warunkach nie mogę!
Na to facet odwrócil klatke z papugą, przywiązał jej głowę, żeby się nie odwróciła, i wrócil do swojej dziewczyny.
Już zaczynają się kochać, gdy nagle spada im kołdra i ich odkrywa, dziewczyna mowi:
- Popraw kolanem!
Papuga na to:
- Nie nie głowę sobie odpierdolę, ale taki numer muszę zobaczyć!

Per aspera ad astra.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Gondone 2011-07-19, 21:04 4
kto normalny uprawia seks pod kołdrą?
Zgłoś
N................r 2011-07-19, 21:07 23
Ja
Zgłoś
toiman 2011-07-19, 21:39
Twoi rodzice
Zgłoś
pakicito 2011-07-19, 22:27
jak ktos nie zaczail to czyli oglada jeszcze tego johnrgo bravo
Zgłoś
G................i 2011-07-19, 22:53 2
Gondone napisał/a:

kto normalny uprawia seks pod kołdrą?

Nocny_Portier napisał/a:

Ja

Pytała o normalnych
Zgłoś
sayar 2011-07-19, 23:03
ja słyszałem z inną końcówką:
Dziewczyna do chłopaka bo kołdra im spadła:
Zenek nogą!!!
A papuga:
Kurrrrrrrrr@#%%&^*(& łeb se ukręcę ale muszę to zobaczyć
Zgłoś
Andrev 2011-07-20, 9:58 1
Papuga w klatce jadła suchary.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - J.Piłsudski
13k.pl/-/sugestia.php
Zgłoś
bonkero 2011-07-20, 22:34
ale przerobiłeś sucharka, takie coś opowiadają sobie przedszkolaki od dwudziestu lat!
Zgłoś
Matuch90 2011-07-22, 1:36 1
Nie lepiej było wyjebać klatkę do innego pokoju ?
Zgłoś
N................r 2011-07-23, 16:05 1
@Gabini A co w tym nienormalnego? Skoro preferujesz jebać się po krzakach i cmentarzach, zamiast zaprosić dziewczynę do domu to zachowaj to dla siebie. Chyba że jestem staroświecki, to punkt dla Ciebie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów