Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JanJankowski napisał/a:
Drzwi nie otwierał

Ta niezła dupa z dupy to albo kanarka uzbrojona w kajdanki, albo domina albo milicjantka. 2/3 szans jest, że gość nie miał biletu o czym wspominają wcześniej i to gapowicz więc pewnie niezła dupa z dupy jest kanarem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
VeIture napisał/a:
Ta niezła dupa z dupy to albo kanarka uzbrojona w kajdanki, albo domina albo milicjantka. 2/3 szans jest, że gość nie miał biletu o czym wspominają wcześniej i to gapowicz więc pewnie niezła dupa z dupy jest kanarem.
Mówisz o tej j🤬ej grubej świni?
kierowca nawet jakby w pewnej chwili chciał wstać i zacząć klaskać..
Chwyt do obezwładniania na zawsze jaki używają oficerowie KGB lub GRU..
Może mu dał "bez papiru" i przez kierowcę karę musi płacić.
Ja tak miałem za dzieciaka jeszcze jak stare c🤬je z czasów komuny jeździły i proszę o bilet, gość mówi 1,5, pytam się - co tak tanio? a on, że "bez papiru".
Mówię, wydrukuj pan ten papier bo wpadnie kanar i obydwaj będziemy mieli przej🤬e.
Te stare c🤬je to potrafiły kombinować, myślał typ, że młody chłopak to się nie przyczepi, a on sobie zrobi 20 takich pasażerów i premia do dniówki.
Ja tak miałem za dzieciaka jeszcze jak stare c🤬je z czasów komuny jeździły i proszę o bilet, gość mówi 1,5, pytam się - co tak tanio? a on, że "bez papiru".
Mówię, wydrukuj pan ten papier bo wpadnie kanar i obydwaj będziemy mieli przej🤬e.
Te stare c🤬je to potrafiły kombinować, myślał typ, że młody chłopak to się nie przyczepi, a on sobie zrobi 20 takich pasażerów i premia do dniówki.
Jakiś ekspert się wypowie dlaczego tak szybko uśpił kierowcę? Niegroźnie go złapał.
ritu4l napisał/a:
Mówisz o tej j🤬ej grubej świni?
Kobiety i dziewuchy są jak samochody. Każdemu podoba się coś innego. Więc morda w kubeł.
Stary c🤬j ze specnaz albo GRU. Zastosował znaną technikę, ucisnął aorty szyjne doprowadzając do niedotlenienia mózgu.
Czeczenito napisał/a:
Jakiś ekspert się wypowie dlaczego tak szybko uśpił kierowcę? Niegroźnie go złapał.
Oprócz standardowego odcięcia tlenu, zastosował chwyt na obie tętnice szyjne. Metody KGB lub GRU, co już zostało wspomniane, też o tym jakiś dokument dawno temu oglądałem. Jak widać - skuteczne...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie