Jakaś kłótnia pedałka z bambo...
Nie wiem komu kibicować ale zakończenie mi się podoba
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a ten farbowany transik telepie się jak by miał delirę
Murzyński program lotów kosmicznych?
Potężny dindu. Rzucił nim jakby nic nie ważył.
Od tylu lat przetrzymują tych biednych niewolników i ich potomków na białej ziemi, chyba najwyższy czas odesłać ich do Afryki. Co do pedałków, to własnego lądu wprawdzie nie mają ale zawsze jest Izrael, tam można umieścić wszelkie plugastwo, i nikt różnicy nie zauważy.
"Fucking black guy" .. to brzmi jakby jakiemuś "poprawnemu politycznie" puściły hamulce..
Rzut pedałem w dal, nowa dyscyplina kolarska:)
Szkoda, że nie rzucił w nim w gorący olej czy coś :/
Ten pedalek wyglada jak wk🤬iony velturek-lisek
K🤬a przeciez to fejk. Taki fejk ze az gej wy naiwne parobki bez wyczucia oszustwa.
@up Siedem sekund filmu, a tyle domniemań.Szacun chłopaki
Jebie fejkiem. Nie wierzę, że da się rzucić facetem na taką odległość, musiał podskoczyć przy tym wyrzucie.
Aha, nikt by nie powiedział "fuckin' black guy" tylko nigger.
on serio tam nim rzucił
Telepie się ze strachu, ale startuje do 2 razy większego cz🤬cha. Co by nie gadać jest w tym jakaś odwaga.
Ale głównie głupota