Większość z nich to patusy, które wyglądają jakby dopiero wyszli z kryminału i tak też się zachowują.
Ogólnie ludzie z Kaukazu to dzikie zwierzęta, które powinny mieć zakaz wjazdu do naszego kraju.
Starszy zachował się jak czarnuch. Jebnął znienacka i spierdolił. Jebać kutasa.
Czyli zachował się jak każdy jeden UPAdliniec
Wszędzie widzicie tylko Ukraińców
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, spierdoliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Kto widzi? Ruskie trolle czy chodzący kanałami polskojęzyczni podludzie, spierdoliny poubeckie, dla których to forum to ostatnie miejsce gdzie mogą pisać swoje wysrywy, bo na ulicy za swoje komentarze dostaliby momentalnie z liścia. Połowa kont tutaj jest z generatora, reszta to przejęte konta ze zhaxowanej bazy, bo ta strona i jej zabezpieczenia są z czasów Króla Ćwieczka.
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy pierdolą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak pierdolą) im przytaknęli XD
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem
Z początku myślałem, że to w większości idioci, ale po czasie się zorientowałem, że to smutni ludzie, którzy szukają pocieszenia w internecie XDDD
Bo tak jest, te prorusy które faktycznie piszą z Polski, to w większości sfrustrowane odpadki tej ziemi. Trzeba być wyjątkową antypolską szmatą, nienawidzącą rodaków, aby kibicować kacapom w tej wojnie. Jebanym intelektualnym glonem, aby stawiać znak równości między dawnym UPA a wszystkimi Ukraińcami którzy dziś walczą z tymi sowieckimi podludźmi. Podludźmi, którzy właśnie ten staro-upowski styl mają na sztandarach. Trzeba być podludziem pierdolonym, aby nie dostrzegać żywotnego interesu Polski w przegranej przez Rosję wojnie.
Zgadzam się, że mnóstwo anty-ukraińskich i prorosyjskich kont tutaj nie dość, że niepoprawnie pisze po polsku (składniowo ) to dodatkowo są młode i losowe.
I zgadzam się w 100%, że sekcja komentarzy tutaj wygląda jak banda gimnazjalistów albo dzieciaków z podstawówki, którzy pierdolą coś tylko po to, żeby koledzy (którzy też tak pierdolą) im przytaknęli XD
No nic, miałem nie wchodzić w komentarze, ale chciałem zobaczyć czy ktoś przede mną sprostował, że gościu nie jest Ukraińcem
Nie wiem.co to za jaja są. Sadol zmienił się w jeden z najbardziej proukraińskich portali z wpisami dziwnych, ukrainofilskich osobników, gotowych robić gałę ukraińcom o każdej dnia i nocy. Dodatkowo każdy kto nie kocha ukrainy w równym stopniu zostaje przez nich nazwany ruską onucą (przy okazji ruś już dawno nie istnieje, debile)... Skąd ten język w ogóle? Ktoś może wiedział co to jest ruska onuca przed tym konfliktem???Orka??? Nadmiar tych komentarzy, szczególnie na sadolu budzi wątpliwości ponieważ niezgadza się z ogólnym podejsciem spoleczenstwa do ukraincow - wiekszosc nas ma ich w dupie , podobnie Rosjan. Same ukry już wszystkich wkurwiają i to ciągłe wystawianie ich w polsce na piedestałach. Nawet na jebanej eurowizji babka dająca głosy za Polskę musiała cała wejść w dupę ukrainie zanim zaczęła mówić o punktach. Wszystkich to wkurwia. Wy piwniczane płatne świerwa i ukraincy wchodzący na ten portal opanujcie sie z tą propagandą. Jeśli ktokolwiek dostaje w ryj na filmiku to super, ale jak Ukr to już płaczecie i kwiczycie. Jesteście żałośni #hatfu
a stara ku*wa na filmiku to moze byc po prostu ruska pi*da w gruzinskiej administracji
@4Lokalny2Chłopaczek0
Obudź się obsrałeś całe łóżko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów