Zna ktoś gruziński?
tak, ja znam; dziadyga nie miał sensownych argumentów za wojną na ukrainie to jebnał młodemu gruzinowi.
Tylko nie piszcie że dobrze zrobił, bo Was nazwą ruską onucą
I namówił.
Tylko szkoda, że dziad się wycofał, bo byłaby jatka. A młody by go słownie rozjebał.
Gruzini też nie lubią imigrantów z ukrainy.
Gruzini "też nie lubią", to znaczy jak kto? Jak kacapskie ścierwa?
Poza tym, koleś który oberwał nie wygląda na Ukraińca i nie gada po ukraińsku, czyli to też raczej Gruzin.
Z dupy twierdzenie że to Ukrainiec, masz jakieś na to potwierdzenie, czy prowadzący Ci tak podesłał?
W oryginale na kaoticu było że to ukraiński pedał dostał w pysk.
W sumie.. to dla ciebie pewnie powód do dumy: pedał jak Bandere, ok, następnym razem dopiszę.
Z innej beczki.
Czy ty to jesteś jakiś jebany banderowiec, że tak się zawsze wpierdalasz broniąc tego gówna?
Jesteś jakiś bękart akcji "Wisła"? Czy jak Duda miałeś/masz takich "bohaterów" jebał ich wszystkich pies, w rodzinie?
I jakoś admini nie banują cię za swoje gównowpisy z żółtego wątku, mimo, że serki innych zbanowali...
Ciekawe dlaczego?
No, napisz coś jeszcze o "prowadzącym"
I jakoś admini nie banują cię za swoje gównowpisy z żółtego wątku, mimo, że serki innych zbanowali...
Ciekawe dlaczego?
bo wy tępe kacapskie chuje jesteście pół tysiąclecia za resztą cywilizowanego świata czego nawet nie jesteście w stanie zrozumieć
W oryginale na kaoticu było że to ukraiński pedał dostał w pysk.
W sumie.. to dla ciebie pewnie powód do dumy: pedał jak Bandere, ok, następnym razem dopiszę.
Z innej beczki.
Czy ty to jesteś jakiś jebany banderowiec, że tak się zawsze wpierdalasz broniąc tego gówna?
Jesteś jakiś bękart akcji "Wisła"? Czy jak Duda miałeś/masz takich "bohaterów" jebał ich wszystkich pies, w rodzinie?
Ciekawe dlaczego?
No, napisz coś jeszcze o "prowadzącym"
W 2016roku (8 lat po wojnie!) byłem w Gruzji. W Gruzji większość ludzi z jakimi rozmawiałem była nie tyle prorosyjska, co prosowiecka, wyraźnie tęsknili za ZSRR. Och jak to wspaniale było za ZSRR, ile to pieniędzy było i wszystkie narody były razem i w ogóle komu ten ZSRR przeszkadzał że został zlikwidowany. Nawet usłyszałem, że my Polacy też przecież jesteśmy sowieckimi braćmi . Poza tymi wynurzeniami to całkiem normalni i sympatyczni ludzie.
Ciekawe. Znam wieli Gruzinów (w pracy) i wszyscy nienawidzą rusów i trzymają z Ukrainą bo chcą zemsty za 2008. Po mobilizacji uciekający ruscy byli jebani na granicy. Nie poznałem ani jednego Gruzina ciepło opowiadającego o ZSRR. No ale są różni ludzie, w różnych rejonach, w różnym wieku. Ogólnie spoko ludzie i lubią Polaków. Dobra miejscówa na wakacje.
bo wy tępe kacapskie ch*je jesteście pół tysiąclecia za resztą cywilizowanego świata czego nawet nie jesteście w stanie zrozumieć
Rozumiem, że piszesz to nie jako polski patriota, tylko jako... jak to Jasina rzecznik MSZ.."sługa narodu ukraińskiego".
Ja nikomu nie zamierzam służyć ani ruskim, ani ukrom, ani jankesom, a dla was banderowców z piekła rodem logika jest 0 - 1:
"Jak ktoś nie liże dupy ukrom jak jadze Kaczy Naczelnik i TV, to znaczy że służy ruskim"
Jaki ty i twoje środowisko głupi i prymitywni jesteście.
Mam nadzieję, że gdy polskojęzyczni politycy doprowadzą do unii polsko-ukraińskiej czym postawią Państwo Polskie w stan wojny z Rosją, to piersi pobiegniecie na front.
Pobiegniecie, prawda?
Czy spierdoliciez kraju jak 90% ukraińców w wieku poborowym ze swojego?
Rozumiem, że piszesz to nie jako polski patriota, tylko jako... jak to Jasina rzecznik MSZ.."sługa narodu ukraińskiego".
Ja nikomu nie zamierzam służyć ani ruskim, ani ukrom, ani jankesom, a dla was banderowców z piekła rodem logika jest 0 - 1:
"Jak ktoś nie liże dupy ukrom jak jadze Kaczy Naczelnik i TV, to znaczy że służy ruskim"
Jaki ty i twoje środowisko głupi i prymitywni jesteście.
Mam nadzieję, że gdy polskojęzyczni politycy doprowadzą do unii polsko-ukraińskiej czym postawią Państwo Polskie w stan wojny z Rosją, to piersi pobiegniecie na front.
Pobiegniecie, prawda?
Czy spierdoliciez kraju jak 90% ukraińców w wieku poborowym ze swojego?
Dyskutujesz z typem który od 13 lat dzień w dzień wrzuca jakieś gówna skopiowane z innych stron? Daj spokój.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów