Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby to był nauczyciel chemii to bym pomyślał, że akcja w stylu breaking bad

Moze ojciec sk🤬iel i dziewczyna zamkneła bramę, by go przypadkiem nie oddali
Młoda ogarnięta bo to już czwarty porwany ojciec w tym miesiącu
😉
😉
dlatego nadwaga to kolejny argument pozytywny bo wtedy trudniej jest Cię uprowadzić
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
htp napisał/a:
Poprawił oceny i go puścili?
Postawił pały i wrocił do domu na śniadanie

,,Dziś rano aktywistka Delia Quiroa powiadomiła, że nauczyciel już wrócił i jest w domu z rodziną.''
uczy histori... To trochę brzmi jakby szybko zmienili jego poglądy
[ Dodano: 2024-08-04, 15:32 ]
No każdy ma swój sposób żeby odpocząć od rodziny z kumplami czasami trzeba trochę pokombinować
uczy histori... To trochę brzmi jakby szybko zmienili jego poglądy

[ Dodano: 2024-08-04, 15:32 ]
hoszo napisał/a:
No to długa noc była.
No każdy ma swój sposób żeby odpocząć od rodziny z kumplami czasami trzeba trochę pokombinować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie