📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
miczel1 napisał/a:
i znowu to samo...jak coś to buraki warszawiaki pierdolole itp a jak sie przydarzy okazja to pakujecie tobołki z ojcowizny i do stolicy jebaniutkie słoiki
Nigdy bym się nie przeprowadził do Warszawy. O
Żeby poluzować trochę ciśnienie.
Spójrzcie na 7 komentarz, @szoszana fajna dupeczka. O nadobna dziewojo! Pokażże cycki swe tłumom tu hojnie zgromadzonym skoro temat "uprzejmość" ma na imię!
Spójrzcie na 7 komentarz, @szoszana fajna dupeczka. O nadobna dziewojo! Pokażże cycki swe tłumom tu hojnie zgromadzonym skoro temat "uprzejmość" ma na imię!
Jedna z niewielu sytuacji gdzie się czujniki cofania przyjadą, bo się przynajmniej w inne lusterko spojrzy
@tomqj
dla mnie to mieszkańcy Wrocławia, Białegostoku, Ełku, Radomia, Rzeszowa, Nowego Sącza, Polkowic, Szczecina, Kutna, Konina, Łodzi, Piotrkowa Trybunalskiego, Radomska, Kielc są burakami
o i jeszcze Ostrołęki i Grudziądza
ssij pałe
dla mnie to mieszkańcy Wrocławia, Białegostoku, Ełku, Radomia, Rzeszowa, Nowego Sącza, Polkowic, Szczecina, Kutna, Konina, Łodzi, Piotrkowa Trybunalskiego, Radomska, Kielc są burakami
ssij pałe
najedzie się cześków do większych miast i uważają się za bogów. Wszędzie jest chamstwo i buractwo na drogach... a najlepiej to widać w okresie ferii zimowych na Zakopiance, kiedy to królowie wielkich miast jadą na narty, a na CB rzucają we wszystkich dookoła wyzwiskami.
a ja was pierdole polaczki jebane, teraz znalezliscie tmat klotni, miasto z ktorego pochodzicie , jakie to kurwa polskie, zeby sąsiad sąsiada za łeb targał bo mieszka płot dalej ... jebać was kurwy.
hubert_iwan napisał/a:
@tomqj
ssij pałe
nie znam takiej miejscowości, ale wierzę, że masz tak wpisane w legitymacji szkolnej
BTW nawet kurwa nie umiesz zacytować
tomqj napisał/a:
I zapomniałeś dodać ze twoja matka jest facetem
głowy nie dam, ale ten z passata to chyba miał blachy z Pruszkowa, więc szkoda że z tyłu też kamerki nie było ;p
Jestem z Wrocławia i wyjebane mam na „stolyce". A Tobie Panie tomqj sto penisów w oko.
Staram się nie szufladkować ludzi, ale w związku z ludźmi z Warszawy to nie mam za przyjemnych doświadczeń. Buraków nieco więcej niż spoko ludzi. Co najciekawsze, najmilsi wydają się tu być emeryci, tak antypatyczni w moim rodzinnym mieście.
Dwa warszawskie wozidełka puknięte - wnoszę o udostępnienie funkcji stawiania dwóch piw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów