Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
takie tam bez konkretówMasz ty te stopklatki
Na miejscu jej partnera z patrolu złożyłbym wniosek o dyscyplinarkę dla tej tępej dzidy za takie obchodzenie się z bronią. P🤬da mogła przecież go postrzelić. Strach mieć takie "wsparcie" za sobą bo możesz wyłapać kulkę w plecy zamiast od frontu. Dobrze, że nasza milicja boi się strzelać bo i tu nieszczęść by było sporo
Patrząc na jego wyraz twarzy to chyba go właśnie postrzeliła xD Cz🤬ch pewnie na fencie to tylko mu sie niewygodnie w dupie zrobiło
Murzyn nosił załadowaną broń luźno w kieszeni. Sam sobie winien.
Ciekawe po co, prawda?
Dostał to, na co zasłużył.
[ Dodano 2025-01-22, 20:18 ]
Miał kaburę , problemem był sposób obchodzenia się z bronią przez silną i niezależną panią funkcjonariusz i do tego te czarne taktyczne pazurki postrach
Noszenie załadowanej, a właściwie przeładowanej broni, w dodatku niezabezpieczonej, jest jednoznaczne z celowaniem z niej do ofiary.
Tym razem to smoluch był ofiarą. I niech tak zostanie.
Masz ty te stopklatki
Na miejscu jej partnera z patrolu złożyłbym wniosek o dyscyplinarkę dla tej tępej dzidy za takie obchodzenie się z bronią. P🤬da mogła przecież go postrzelić. Strach mieć takie "wsparcie" za sobą bo możesz wyłapać kulkę w plecy zamiast od frontu. Dobrze, że nasza milicja boi się strzelać bo i tu nieszczęść by było sporo
Nie musial. Z opisu filmu: "Dochodzenie w sprawach wewnętrznych doprowadziło do postawienia funkcjonariuszowi Cardwellowi trwałego zarzutu niekompetencji, w związku z czym firma JSO wszczęła postępowanie w sprawie rozwiązania stosunku pracy dla funkcjonariusza Cardwella."
@
W Afryce nadal jest niewolnictwo, ale o tym cicho bo narracja się nie będzie zgadzać.
Dzięki za info, w końcu nikt o tym nie wie. 😉
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie