📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Puknoł bym każdą.
Taaa, bo wszystko to to takie przypadkowe, jak ceny paliw na stacjach...
Ćwieki w sutach to zdecydowanie nie moja bajka: jak je pośsiesz to w smaku jakbyś metalowe klucze lizał. Błe, na samo wspomnienie
lokal.szczecin napisał/a:
ta na 3 filmu niby upsssss ale film opublikowala. dla lajkow i wyswietlen to nawet by dupy dala. godnośc 0%
Bo widzisz... Już kiedyś na Sadolu był taki film wstawiony jak jedna taka kurewka wychujała gościa w jakimś programie TV gdzie można było milion dolarów wygrać. Minki słodkie robiła, taka wieczna dziewczynka, a facetowi o mało pała gaci nie rozerwała - tak jej tam słodził. Wtedy skomentowałem to tak> Takie wieczne dziewczynki to są najgorsze kurwy, szmaty i pierdolone dojarki kasy na świecie. Wiem co mówię, miałem taką żonę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów