📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ta na 3 filmu niby upsssss ale film opublikowala. dla lajkow i wyswietlen to nawet by dupy dala. godnośc 0%
Jak wszystkie i tak kurwią się na kamerkach, szmaty głupie tfu.
Osobiście uważam ze materiał jest słaby, bo pokazanie trzech filmów z ustawionym pokazaniem cyckow, jest poniżej dna. Takie wrzuty staczają ten portal do poziomu ułomnego tik toka
Osobiście uważam ze materiał jest słaby, bo pokazanie trzech filmów z ustawionym pokazaniem cyckow, jest poniżej dna. Takie wrzuty staczają ten portal do poziomu ułomnego tik toka
Ma ktoś link do całości z panią nr 1?
baronturbina napisał/a:
Skoro komentarze wylatują to teraz coś, co wniesie cos do postu.
Ja to bym ''uważał'' bo za podobne gówno dostałem warna.
zacne cycusie
A mi się podoba, a przy okazji flodzia funduje nam auto warunkowanie na sadolu, śmierć-cycki, flaki-cycki, wypadek-cycki, tiktok-biedroń
O Boże czy to cyceg? Ale jaja kurcze Felek, kto by pomyślał że na stronie gdzie można znaleźć ludzi srajacy szkłem ktoś odważy się umieści film z cycgami hahahaha ale jaja ja nie mogę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów