📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
co za stulejarstwo ;o.
jakaś normalna laska z dupy wzięta nic nie znacząca przez przypadek kawałek pipy pokazała i już filmiki na internety/masturbacje?
jakaś normalna laska z dupy wzięta nic nie znacząca przez przypadek kawałek pipy pokazała i już filmiki na internety/masturbacje?
Tak się teraz karierę robi
Pewnie wystąpi w następnej edycji Tańca z Gwiazdami
jakaś tempa dzida pokazała kawałek cipki a wszyscy już zachwyceni... co to druga Azja się tu robi, że same prawiczki dookoła walą pod co popadnie?
Pomijam już fakt ,że akcja umyślnie zrobiona dla jakiś żetonów albo dolarów czy innego chuja.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pomijam już fakt ,że akcja umyślnie zrobiona dla jakiś żetonów albo dolarów czy innego chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów