BIESZCZADY. O tym małym niedźwiadku mówi już cała Polska. Kilka dni temu błąkającego się przy drodze misia wypatrzyli leśnicy. Kiedy okazało się, że nie ma przy nim mamy, a niedźwiadek z dnia na dzień słabnie, postanowili działać. Zwierzak pod opieką specjalistów z przemyskiej lecznicy „Ada” dochodzi do siebie. Kiedy odzyska siły, wróci na wolność.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wielki szacun dla tych panów
Cytat:
Piwo. Kocham Bieszczady, kocham przyrodę. Piwo.
Bardzo dobra akcja piwko za to. Powinno się dbać o nasze rodzime dzikie zwierzęta zwłaszcza drapieżne jak niedźwiedź, wilk. Tylko po to że jak przylezą jakieś emigranty i będą zadupiać przez lasy to zwierzątka sobie urządzą polowanko
"O tym małym niedźwiadku mówi już cała Polska". Siedzę na wykładzie z Technologii Multimedialnych. Mówimy o ActionScript i nikt nie słyszał o misiu. Jebać medialne manipulacje!
Bieszczady tylko po za sezonem, super górki!
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
skoro matka go porzuciła naturalne byłoby pozwolić mu umrzeć... Zwłaszcza w puszczy!!
Maksymi24 napisał/a:
skoro matka go porzuciła naturalne byłoby pozwolić mu umrzeć... Zwłaszcza w puszczy!!
To nie jest oczywiste. Równie dobrze mała mogła się zagubić, matka mogła umrzeć z różnych przyczyn itp. A nawet jeśli została porzucona to do człowieka, który notabene przyczynił się do niemal całkowitego zniknięcia populacji niedźwiedzi i innych drapieżnych zwierząt na terenie naszego kraju, należy spłacenie tego długu i ratowanie każdego osobnika którego da się uratować.
Jeżeli ktoś potrafi być ślepy i głuchy na coś czemu może zapobiec to szczerze żal mi takiej osoby
Nefario napisał/a:
"O tym małym niedźwiadku mówi już cała Polska". Siedzę na wykładzie z Technologii Multimedialnych. Mówimy o ActionScript i nikt nie słyszał o misiu. Jebać medialne manipulacje!
Zajebisty temat macie. Toż to prędzej historia.
Akcja piękna, cudowna wręcz. Powinniśmy dbać o zwierzęta zamieszkujące tereny naszego kraju, ale KURWA, JEŚLI CHCECIE DODAWAĆ TAKIE MATERIAŁY TO WYPIERDALAĆ NA JAKIEGOŚ JEBANEGO KWEJKA CZY INNE PORTALE, TU JEST SADISTIC, A NIE JEBANY TĘCZAN....
Furfur napisał/a:
Akcja piękna, cudowna wręcz. Powinniśmy dbać o zwierzęta zamieszkujące tereny naszego kraju, ale KURWA, JEŚLI CHCECIE DODAWAĆ TAKIE MATERIAŁY TO WYPIERDALAĆ NA JAKIEGOŚ JEBANEGO KWEJKA CZY INNE PORTALE, TU JEST SADISTIC, A NIE JEBANY TĘCZAN....
Nie zesraj się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów