Bangladesz. Żywa kobieta została odnaleziona w ruinach zawalonej fabryki po 17 dniach. Wyobrażacie to sobie? Nieznośny upał, smród, kurz, brak wody, jedzeni, miejsca i nagle wali ci się budynek na głowę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyobrażam se ze trzeba być wytrzymałym skur**synem żeby przeżyć 17 dni pod gruzami.
mnie się podoba
mi się ostatnio teściowa zwaliła na chatę na 17 dni, przejebane
Nie rozumiem
źle napisałeś stwórco tematu. Ona siedziała w pokoju, gdzie miała dostęp do zapasów żywnościowych...takie szczęście w nieszczęściu, ale co do kurzu, brudu i smrodu to się zgodzę. I tymbardziej ją podziwiam, bo chyba tam przez te 17 dni miała mega ciemno.
@up ale ty tak powaznie ?
gimbusy chyba jeszcze się nie rozbudziły bo nie rozumieją ironi w tym kawale
Po jakiego chuja cywilizowanym ludziom jakiś bangladesz (specjalnie z małej litery)? Toć to kozojebcze popierdoleńcy!
@Dafid
idz stad, ze tak delikatnie powiem ; )
idz stad, ze tak delikatnie powiem ; )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów