📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się jajca skurczyły
Chociaż nie musiało się skończyć jakoś tragicznie jak noga nie jebła to i więzadła raczej mocne.
Chociaż nie musiało się skończyć jakoś tragicznie jak noga nie jebła to i więzadła raczej mocne.
Widać że twarz nieskalana myślą
W końcu jakiś godny uwagi tiktok
eee tam wiezadla... tak odrazu kurwa zmarl na covida... noga sie wygiela i tyle.
Z moją ex wpadliśmy kiedyś na zajebisty pomysł, że wskoczy mi na kutasa z rozbiegu.. Leżałem oparty o ścianę, nogi wyprostowane i zamiast wskoczyć na mnie wylądowała na moim kolanie łydką.. Rzepka od razu wyskoczyła ze stawu Na początku ból, a potem niedowierzanie i coraz większy ból.. I weż w szpitalu później wytłumacz jak to się stało .. Nadmienię, że do tej pory mam trudności z ruchaniem na stojąco..max 15 minut i noga więdnie..
Nie raz się wyjebałem za młodego, nic mu nie jest.. słabe
Raczej nic mu się nie stało. Kości nie pękły, a staw skokowy może się tak wyginać bez urazu. Samo kolano też raczej wytrzymało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów