Słychać wycie?
Znakomicie!
@dobra_kawa
właśnie tacy jak Ty są najlepsi. Idiota, nie zdający sobie sprawy z tego że jest idiotą, mający się za "inteligentego". Śmiech na sali;)
Ty po prostu nie rozumiesz że to wszystko to dopiero preludiom do tego, co się będzie odpierdalać.
Pokazać Ci przykład?
Kamiński i spółka, Biernacki, wypadki szydło, macierewicza itd. I co? I gówno, dokładnie.
Jak myślisz, czemu tak szybciutko? A bo może SN miał rozpatrzeć sprawę Kamińskiego? I trzeba zdążyć?
Ja pierdolę, jebnij się sam z liścia, może coś się tam styknie i zadziała.
Tępaki widzicie tylko to co jest tu i teraz i zero spojrzenia na konsekwencje w przyszłości.
To ty jesteś krótkowzroczny, patrzysz tylko na obecną i przyszłą kadencję. Jestem przekonany, że za 10 - 15 lat u władzy będą prawdziwi Polacy
@support3, chłopie, tyś jest baran. Za 10-15 lat kaczyński będzie już z bratem po drugiej stronie. Dzięki bogu, w pisie mniej komuchów niż w tej różowej wydmuszcze PO.
Mieliście 8 lata, i tak doskonale rządziliście Polską, że oddaliście władzę w 100% PIS. Gdyby PO nie było tak bezczelne w dymaniu zwykłych ludzi, to pis by nie miał większości. A tak, to zostało wam tylko nic nieznaczące darcie mordy. Przez 8 lat u koryta ukręciliście solidny sznur na swoje postkomunistyczne ryje. I dzisiaj zbieracie plony. Nie jesteście żadną opozycją, jesteście zwykłymi krzykaczami i donosicielami (z płaczem gońcie skarżyć się do UE). Nic wam dzisiaj nie zostało. Pis ma większość w sejmie, senacie, a teraz wypierdala was z sądów. I prawidłowo. Możecie zaklinać rzeczywistość, ale ludzie którzy zagłosowali na pis, tylko się cieszą z tego, co z sądami robi PIS.
p.s.
Chuj mnie obchodzi, że pis wrzuci swoich ludzi do sądów. Oni będą mnie sądzić tak samo jak PO-wska banda, gdyby przyszło co do czego. Dla szarego człowieka nic się nie zmienia.
Ale gdy słyszę jazgot w TV, jak to pis niszczy państwo, to jestem w 100% pewien, że to "dobra zmiana".
Gdyby PO nie było tak bezczelne w dymaniu zwykłych ludzi, to pis by nie miał większości. A tak, to zostało wam tylko nic nieznaczące darcie mordy. Przez 8 lat u koryta ukręciliście solidny sznur na swoje postkomunistyczne ryje. I dzisiaj zbieracie plony. Nie jesteście żadną opozycją, jesteście zwykłymi krzykaczami i donosicielami (z płaczem gońcie skarżyć się do UE). Nic wam dzisiaj nie zostało. Pis ma większość w sejmie, senacie, a teraz wypierdala was z sądów. I prawidłowo. Możecie zaklinać rzeczywistość, ale ludzie którzy zagłosowali na pis, tylko się cieszą z tego, co z sądami robi PIS.
p.s.
Chuj mnie obchodzi, że pis wrzuci swoich ludzi do sądów. Oni będą mnie sądzić tak samo jak PO-wska banda, gdyby przyszło co do czego. Dla szarego człowieka nic się nie zmienia.
Ale gdy słyszę jazgot w TV, jak to pis niszczy państwo, to jestem w 100% pewien, że to "dobra zmiana".
Kaczyński dobiera się do sądów, co to kurwa za batonik warto 99 groszy skazują na więzienie, a uwalniają aferzystów "zagospodarowujących" miliony czy miliardy złotych.
Choć Kaczor to nie moja bajka, to tu go popieram w całej pełni.
Podobnie z przegniłymi do szpiku "służbami"...
Żygać mi się na nie chce.
To one sterują tymi protestami.
Jebana targowica.