📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zamiast zrobić nową animację to przemontowali tą sprzed kilku lat i tylko dodali nowy dźwięk.
Krótszy cza mniejsze koszty proste ;p
zamiast robić nowe reklamy powinni jak dla mnie podnieść jakość tego piwa . kiedyś było zajebiste - tanie i dobre. teraz jest poniżej średniej niestety
Sorry ale ja dzisiaj urodzin nie mam
żubr wśród piw to jak daewoo wśród samochodów
niestety, ale Żubr staje się piwem przypominającym w smaku tanie browary z Lidla czy Biedry..
zastanawiam się, co robili managerowie dużych marek odpowiedzialni za marketing i jakość, regres straszny jeżeli chodzi o jakość (pomijając wzrost cen)
zastanawiam się, co robili managerowie dużych marek odpowiedzialni za marketing i jakość, regres straszny jeżeli chodzi o jakość (pomijając wzrost cen)
@backtoreality - Myślisz, że kompanie piwowarskie obchodzi smak ich wyrobów? Liczy się tylko hajs.
Więc się rozreklamują, zrobią fajne filmiki i ludzie kupują szczyny.
Ja wspieram tylko małe, regionalne browary, bo i piwo mają z prawdziwego zdarzenia.
Więc się rozreklamują, zrobią fajne filmiki i ludzie kupują szczyny.
Ja wspieram tylko małe, regionalne browary, bo i piwo mają z prawdziwego zdarzenia.
Wszystkie "piwa" na sklepowych półkach typu tyskie, żubr, bosman, heineken itd. to wyroby piwopodobne, które z prawdziwym piwem mają nie wiele wspólnego.
tribal216 napisał/a:
zamiast robić nowe reklamy powinni jak dla mnie podnieść jakość tego piwa . kiedyś było zajebiste - tanie i dobre. teraz jest poniżej średniej niestety
Na Podlasiu żuberek rządzi, tak jak perła na Lubelszczyźnie.
Wiśnia w piwie np tylko na mazurach.
Takie przynajmniej odniosłem wrażenie.
Nie wiem jak u was, ale u mnie żubr to najgorsze szczyny. Coś okropnego. Mieszkam w wielkopolskim.
co jak co Perła to jest piwo, dobre tanie i jeszcze w wielu rodzajach, a Perła summer bije na głowe te wszystkie warki lemoniadowo-podobne i inne gówna.
necrosodomizer napisał/a:
Na Podlasiu żuberek rządzi, tak jak perła na Lubelszczyźnie.
Wiśnia w piwie np tylko na mazurach.
Takie przynajmniej odniosłem wrażenie.
U mnie na osiedlu mają sklepik, gdzie dostanę każde piwko, o jakie poproszę. Nie od razu oczywiście, niektóre trzeba zamawiać, ale generalnie nie ma z tym problemów. No i po cenach niższych, niż we wszystkich hipermarketach, supersamach i innych duperelach.
Wiśnia w piwie jest do dostania bez problemu w tym sklepiku, nie na mazurach, a w Krakowie.
Zawsze tam mają tłumy, ale w tym nie ma nic dziwnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów