📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
@up
No kule jak kule.
No kule jak kule.
śmiech tego czarnucha mnie rozbierdala
..
...i ten śmiech, tych starych głupich pizd w tle które cieszą ryja jakby kutasa w życiu nie widziały
Jak dzieci. W gimnazjum pamiętam był ubaw jak ktoś narysował penisa na tablicy i Pani to skomentowała jakoś. A tutaj dojrzałe kobitki a mają taki zaciesz jak by penisa nigdy nie widziały.
Swoją drogą powinni na tym "torcie" postawić świeczki kazać jej się nachylić i zdmuchnąć. A potem strzelić jej na twarz niespodziewanie.
Swoją drogą powinni na tym "torcie" postawić świeczki kazać jej się nachylić i zdmuchnąć. A potem strzelić jej na twarz niespodziewanie.
Chujowa ta niespodzianka
Kurwa gościu śmieje się jak by płakał
jedna do ryja wzięła, następnie dwie naraz; stadnym człowiek jest zwierzęciem; rzekłem
Jak dzieci. W gimnazjum pamiętam był ubaw jak ktoś narysował penisa na tablicy i Pani to skomentowała jakoś. A tutaj dojrzałe kobitki a mają taki zaciesz jak by penisa nigdy nie widziały.
No tak. Natomiast całkowicie normalną sytuacją jest, kiedy zwykłą nastolatkę nie dziwi widok fallusa i starsze, dojrzalsze od siebie kobiety nazywa dziećmi, bo cieszy ich ciekawy pomysł na tort.
Masz za długi łańcuch kolego, trzeba zmniejszyć o 1/3.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów