Te drące ryje bachory tak mnie wkurwiają, że czasami mam ochotę złapać takiego za giry i zajebać jego łbem o ścianę.
Że twoja stara kiedyś na to nie wpadła.
Te drące ryje bachory tak mnie wkurwiają, że czasami mam ochotę złapać takiego za giry i zajebać jego łbem o ścianę.
To wyobraź sobie jak bardzo Ty wkurwiasz nas
To wasza sprawa że dajecie się mu wkurwiać, nikt wam nie każe czytać komentarzy i to jest wasz problem jak się obrazicie o coś.
A proszę pani oni się obrażają o cooooś...
oni nie mogą się obrażać o coooś...
Ja im powiedziałem żeby się nie obrażali o coooś...
I... I używają brzydkich słów proszę paniii...
-takim byłeś dzieckiem, prawda?
Co to za zjebana moda na pizganie głową o tort? Nie można go już po prostu zjeść czy ki chuj?
W Meksyku jest taka tradycja - jak Cię lubią to wpierdalają Ci twarz w tort urodzinowy. A jak Cię nie lubią to albo tego nie robią albo robią tak że masz rozjebany nos.
A proszę pani oni się obrażają o cooooś...
oni nie mogą się obrażać o coooś...
Ja im powiedziałem żeby się nie obrażali o coooś...
I... I używają brzydkich słów proszę paniii...
-takim byłeś dzieckiem, prawda?
Jak sobie pomyślisz o tym trochę, to przyznasz mi rację, a jak nie to jesteś głupi i tyle.