18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
_................_ 2018-05-04, 15:36 4

Pomyśl życzenie
Zgłoś
TB303 2018-05-04, 15:52
A Wy co, myśleliście, że torty są do jedzenia? Phi... idioci
Zgłoś
MadDave 2018-05-04, 16:05 7
Kurła możecie bronić typa ale ogarnijcie jaki zajebisty kij( raczej podkład kolejowy) w dupie ma ten łysy kolo. Widać że akcja jest zaplanowana bo ktoś to nagrywa i na początku nawet się śmieją zanim łysy przechodzi na tryb - wpierdol. To wszyscy nagle zesrani że się wyda iż maczali w tym palce i boją się o swoje ryje.

Trochę dystansu do życia. Gdyby gość miał jaja i inteligencje umiałby tę sytuacje obrócić na swoją korzyść- czyli oni sprzątają (jeśli to w ogóle jego mieszkanie) kuchnie na błysk i ktoś leci po litr wódki a dziewczyny piorą ubrania. Wtedy od mógłby nagrać kontr- reakcję jak ekipa na kolanach szoruje podłogę i było by git. Chyba, nie wiem, może mam po prostu zjebanych kolegów i taki żart dało by się pociągnąć dalej tak żeby wszyscy to dobrze wspominali.

Ale zdaje sobie sprawę że są ludzie na świecie z ekstremalnie niskim poczuciem dystansu oraz z zajebistym ego którego będą bronić choćby miało by to ich kosztować zbłaźnienie się w necie. Znam kilku znajomych którzy będą się pół dnia pruli o jakąś pierdołę nawet jak była powiedziana w żartach albo sami nie zajarzyli o co chodzi i włącza im się agresor nawet jak się głupkom tłumaczy że nie o to chodzi co sobie pomyśleli. Za taki kawał pewnie by zabili. Dlatego nie warto utrzymywać z takimi ludźmi kontaktu.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-05-04, 16:08 12
A jak się wystraszył debil, faktem jest że jak byłem młodszy niż jestem teraz to też zdarzały mi się głupie pomysły dlatego pastwić się nad "studenciakiem"? eee... nie będę ale to co zrobił było głupie, chamskie i prymitywne a do tego nieprzyzwoite, lekki wpierdol mu się należał.

czeret napisał/a:

Tego typu żarty powinny:

- być robione jeszcze na trzeźwo
- wykonujący jak i jubilat muszą być dobrymi ziomkami
- dobrze jakby nie było kobiet bo niektórym przeszkadza męska duma

Kiedyś na kuzyna urodzinach widziałem jak kuzyn wyjebał typowi że ten skończył z odcięciem a kuzyn zakończył imprezę wychodząc z niej.
Trzy wyżej wymienione warunki nie były spełnione.

Tego typu żarty powinny:

- Nie zdarzyć się nigdy.
- Tyle.

Nie wyobrażam sobie żebym swojemu przyjacielowi miał zrobić coś takiego zwłaszcza że komuś mogło się coś stać a jeżeli ktoś jest zdolny żeby żartować sobie w ten sposób z przyjaciela to jego przyjaźń jest nic nie warta, dzisiaj morda w torcie a jutro co? odkurzacz w dupie?! Nie, taki żart jest po prostu gówniarski i chamski, tyle w temacie.
Zgłoś
Lodi 2018-05-04, 16:36 2
To jest żart na poziomie wpierdolenia się cielskiem na stolik z alkoholem itp. To działa tylko w hameryce.
Zgłoś
dertaz 2018-05-04, 16:39 1
@ no właśnie, słyszałem kiedyś historię z drugiej ręki, jak na popijawie dla żartu wsadzili koledze (który złapał zgona) butelkę w dupę, potem każdy się rozszedł do domu. A koleś z butelką nad ranem zmarł. Miałoby być śmiesznie, a skończyło się zgonem totalnym.
Zgłoś
TB303 2018-05-04, 16:41
dertaz napisał/a:

jak na popijawie dla żartu wsadzili koledze (który złapał zgona) butelkę w dupę

Ta, "dla żartu"
Zgłoś
djkrm1709 2018-05-04, 17:14 1
czy tylko mi wydaje się, że żartownisiowi złamał się nos po tym jak mu łysy tą tacką w łeb przywalił?
Zgłoś
Piotru70 2018-05-04, 17:15 7
MadDave napisał/a:

Kurła możecie bronić typa ale ogarnijcie jaki zajebisty kij( raczej podkład kolejowy) w dupie ma ten łysy kolo. Widać że akcja jest zaplanowana bo ktoś to nagrywa i na początku nawet się śmieją zanim łysy przechodzi na tryb - wpierdol. To wszyscy nagle zesrani że się wyda iż maczali w tym palce i boją się o swoje ryje.

Trochę dystansu do życia. Gdyby gość miał jaja i inteligencje umiałby tę sytuacje obrócić na swoją korzyść- czyli oni sprzątają (jeśli to w ogóle jego mieszkanie) kuchnie na błysk i ktoś leci po litr wódki a dziewczyny piorą ubrania. Wtedy od mógłby nagrać kontr- reakcję jak ekipa na kolanach szoruje podłogę i było by git. Chyba, nie wiem, może mam po prostu zjebanych kolegów i taki żart dało by się pociągnąć dalej tak żeby wszyscy to dobrze wspominali.

Ale zdaje sobie sprawę że są ludzie na świecie z ekstremalnie niskim poczuciem dystansu oraz z zajebistym ego którego będą bronić choćby miało by to ich kosztować zbłaźnienie się w necie. Znam kilku znajomych którzy będą się pół dnia pruli o jakąś pierdołę nawet jak była powiedziana w żartach albo sami nie zajarzyli o co chodzi i włącza im się agresor nawet jak się głupkom tłumaczy że nie o to chodzi co sobie pomyśleli. Za taki kawał pewnie by zabili. Dlatego nie warto utrzymywać z takimi ludźmi kontaktu.

Ja kiedyś kumplowi wpierdoliłem bo mówił mi że mnie widział jak szedłem za murkiem, kiedy ja mówiłem że szedłem przed. Doszło do rękoczynów, obiłem mu mordę. A najlepsze było to że kolo mówił prawdę, a ja ściemniałem. Wychodzi na to ze dostał wpierdol za prawdomówność.
Zgłoś
takamahi 2018-05-04, 17:47 6
@up, nie chwal się Sebix, takie wspominki robią wrażenie jedynie na twojej Karynie.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-05-04, 17:58 1
czekałem na taki film od dawna, bo może głupich hamburgerów ten oklepany żart śmieszy, niemniej myślącego Polaka NIE,
a rusek był po prostu za mało najebany, bo pewnie Putin podwyższył ceny alkoholu
Zgłoś
Engineer 2018-05-04, 18:36
latino_lover napisał/a:

Śmieszek pewnie pomyślał sobie, że będzie jak na amerykańskich filmach, ale szybko mu rura zmiękła jak poczuł na sobie gniew Łysego. Mógł spróbować się wykręcić mówiąc "it's a prank bro" i zobaczyć co się stanie.
Ogólnie to tego typu żart jest zawsze chujowy. Bo przecież wszystko sprowadza się do tego, że obdarowany tortowym facialem musi się iść umyć i przebrać, super beka kurwo.
Także popatrz studencino coś narobił, tort cały na podłodze, szklanki na podłodze, mało wpierdolu nie zebrałeś i jeszcze wszyscy mają cię za frajera

A ja znam ich osobiście i mimo wszystko, i łysy się uśmieł na końcu (chwile to trwało, zanim się uśmiał). Zemsta na czerwca zaplanowana.
6 rano, agresor ledwo stoi, kamera włączona 5 sekund za późno a czasu i fantów na drugie podejscie nie było) Jedne torcicho - jedna ofiara. Wpierdolu nie było - sam się dziwie,że bitki nie mieli.

Ale też nie chciałbym dostać takim pakunkiem.

...a ten stoicki spokój hultaja ... ale o soo chosiii...

No i po kilku dniach na głównej na joe, worlds star w ch*j i tak dla mnie
Zgłoś
MadDave 2018-05-04, 18:55
Piotru70 napisał/a:

Ja kiedyś kumplowi wpierdoliłem bo mówił mi że mnie widział jak szedłem za murkiem, kiedy ja mówiłem że szedłem przed. Doszło do rękoczynów, obiłem mu mordę. A najlepsze było to że kolo mówił prawdę, a ja ściemniałem. Wychodzi na to ze dostał wpierdol za prawdomówność.

Widzę zbytnio was energia rozpiera. Za mało was na spacerniak wypuszczają czy jak? No i nie chce nawet wiedzieć gdzie trzymasz telefon z dostępem do internetu. Tak czy srak. Gówniana sprawa ziom.
Zgłoś
ziomandrzej 2018-05-04, 22:03
Aż mi się przypomniał inny filmik z tortem, jak lasce koleś wyjebał ze 2 zęby tak solidniej jej głową o stój pierdolnął.
Zgłoś
Mendaszek 2018-05-04, 22:55 1
bigkaban1 napisał/a:

Zielonobluziasta pizdus ma mine jakby jebnal kleksa w gaciach.. ale lysy widac, ze patola w chuj...

Patola w chuj, bo co? Ja tutaj nie widzę żadnej patoli... Wkurwił się (bo chyba większość by się wkurwiła), ale nie zrobił awantury, nie wyjebał kumplowi, poszedł się wyczyścić jak normalny gość. Gdzie tu patola?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem