📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
o kurwa.. dawno nie widziałem takiej zjebanej imprezy kiedy superżart zamienia się w; ej, pojebało was?
Tego typu żarty powinny:
- być robione jeszcze na trzeźwo
- wykonujący jak i jubilat muszą być dobrymi ziomkami
- dobrze jakby nie było kobiet bo niektórym przeszkadza męska duma
Kiedyś na kuzyna urodzinach widziałem jak kuzyn wyjebał typowi że ten skończył z odcięciem a kuzyn zakończył imprezę wychodząc z niej.
Trzy wyżej wymienione warunki nie były spełnione.
- być robione jeszcze na trzeźwo
- wykonujący jak i jubilat muszą być dobrymi ziomkami
- dobrze jakby nie było kobiet bo niektórym przeszkadza męska duma
Kiedyś na kuzyna urodzinach widziałem jak kuzyn wyjebał typowi że ten skończył z odcięciem a kuzyn zakończył imprezę wychodząc z niej.
Trzy wyżej wymienione warunki nie były spełnione.
Nie każdy marzy o tortowym facialu z okazji urodzin.
Śmieszek pewnie pomyślał sobie, że będzie jak na amerykańskich filmach, ale szybko mu rura zmiękła jak poczuł na sobie gniew Łysego. Mógł spróbować się wykręcić mówiąc "it's a prank bro" i zobaczyć co się stanie.
Ogólnie to tego typu żart jest zawsze chujowy. Bo przecież wszystko sprowadza się do tego, że obdarowany tortowym facialem musi się iść umyć i przebrać, super beka kurwo.
Także popatrz studencino coś narobił, tort cały na podłodze, szklanki na podłodze, mało wpierdolu nie zebrałeś i jeszcze wszyscy mają cię za frajera
Ogólnie to tego typu żart jest zawsze chujowy. Bo przecież wszystko sprowadza się do tego, że obdarowany tortowym facialem musi się iść umyć i przebrać, super beka kurwo.
Także popatrz studencino coś narobił, tort cały na podłodze, szklanki na podłodze, mało wpierdolu nie zebrałeś i jeszcze wszyscy mają cię za frajera
chujowy żart koniec imprezy
Marnowanie jedzenia. Tort lepiej zjeść niż go wypierdolić do kosza. Przewraca się w dupach od dobrobytu
Szkoda że śmieszkowi nie wyjebał tuby na ryj.
Koleś myślał że to hameryka. Niech się cieszy że ma całe uzębienie ba za taki numer w PL to się w ryj dostaje.
Zielonobluziasta pizdus ma mine jakby jebnal kleksa w gaciach.. ale lysy widac, ze patola w chuj...
Prawidłowa reakcja na jakiś zjebany żarcik urodzinowy.
Polski filmik na ochevidetes.ru ?
Zajebisty żarcik, w 100% warty godzinnego sprzątania, oddania paru stówek za rozjebany tort, imprezę i relacje z ludźmi
Zajebisty żarcik, w 100% warty godzinnego sprzątania, oddania paru stówek za rozjebany tort, imprezę i relacje z ludźmi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów