📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nigdy nie zrozumie tego debilstwa... moze jestem za stary na takie gowno i fakt, ze mam normalnych przyjaciol.
Hehe. Ale jajca. Jak to opowiem w szkole chłopakom, to narobią w gacie ze śmiechu
Riikko napisał/a:
nigdy nie zrozumie tego debilstwa... moze jestem za stary na takie gowno i fakt, ze mam normalnych przyjaciol.
To jeszcze pół biedy, ale były przypadki, że się komuś coś do oka wbiło - ja tego nie potrafię zrozumieć, po co wtykać do tortu jakieś drewniane/metalowe elementy, no chyba że to jakiś sadol wymyślił
Dlatego nie wyprawiam urodzin ...
CounterTerrorist napisał/a:
Dlatego nie wyprawiam urodzin ...
Bzdura. Nie wyprawiasz urodzin, bo nie masz kolegów i nikt Cię nie lubi.
Ale lepiej nie mieć kolegów, niż tak głupich jak ten na filmie. Skoczył na niego jakby miał mu łeb urwać. Jakby stół się nie złożył to i tak by mu zęby wybił i nos połamał.
Ale się jaracie fejkiem.
U was tez takie ubogie urodziny, że na stole tylko tort,bez żadnego talerzyka, szklanki na picie????
Ustawka jak UJ.
U was tez takie ubogie urodziny, że na stole tylko tort,bez żadnego talerzyka, szklanki na picie????
Ustawka jak UJ.
↑ U mnie nie ma żadnego tortu tylko szklanki na picie
Ale mimo wszystko nie wygląda mi to na ustawkę, ot znalazł się debil i tyle.
Ale mimo wszystko nie wygląda mi to na ustawkę, ot znalazł się debil i tyle.
Ja zawsze ostrzegam wcześniej że temu który taki mi zrobi obetnę genitalia, dłonie i stopy. Względnie normalną mam rodzinę i znajomych ale lepiej dmuchać na zimne
Jeżeli ktoś mi kiedyś coś takiego zrobi, to któryś z nas, tego dnia, wyląduje w szpitalu, a drugi w więzieniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów