Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego pasożyta, robi na swoim, żaden rząd go nie tuczyl państwowymi reklamami, tak jak tych wszystkich darmozjadów i odklejencow jak Sakiewicze, Karnowscy i Michalkiewicze. To są pasozyci. Jurek nim nie jest.
chyba nie wiesz co piszesz, bo pierdolisz,
poczytaj sobie kim był urban, zresztą dalej jest
pier*olone tępe niedouki. Urban był i jest jednym z najbardziej inteligentnych ludzi w tym popier*olonym kraju. jeszcze pieluchami wali od was, a chcecie osądzać faceta o iq ponad 185, który nigdy nie był komunistą, (robotno3 -ty nie nawet nie znasz znaczenia tego słowa baranie niedo*ebany) a wstąpił do partii z potrzeby, kiedy wszyscy z niej uciekali i udawali, że nigdy w niej nie byli. weź jeden z drugim, oderwij się od swoich kreskówek i poczytaj prawdziwą historię, a nie historię czwarty już raz poprawianą na potrzeby rządzących.
Nikt nie wątpi w to, że gość jest inteligentny. Wątpie natomiast w zasadność czczenia, tak jak ty to robisz, uszatego żyda, który nas polaków uznaje za równych gibonom. Ja jedyne co mogę mu życzyć to szybkiej śmierci gdy przyjdzie jego pora. Chociaż i na to on nie zasługuje.
pier*olone tępe niedouki. Urban był i jest jednym z najbardziej inteligentnych ludzi w tym popier*olonym kraju. jeszcze pieluchami wali od was, a chcecie osądzać faceta o iq ponad 185, który nigdy nie był komunistą, (robotno3 -ty nie nawet nie znasz znaczenia tego słowa baranie niedo*ebany) a wstąpił do partii z potrzeby, kiedy wszyscy z niej uciekali i udawali, że nigdy w niej nie byli. weź jeden z drugim, oderwij się od swoich kreskówek i poczytaj prawdziwą historię, a nie historię czwarty już raz poprawianą na potrzeby rządzących.
Kwachu ? ty tutaj ? Dziabnij sobie lepiej setkę
Ty tak na serio ??
Nikt nie wątpi w to, że gość jest inteligentny. Wątpie natomiast w zasadność czczenia, tak jak ty to robisz, uszatego żyda, który nas polaków uznaje za równych gibonom. Ja jedyne co mogę mu życzyć to szybkiej śmierci gdy przyjdzie jego pora. Chociaż i na to on nie zasługuje.
ja mu życzę śmierci, długiej i bolesnej,
aby choć trochę przemyślał ile gówna po sobie zostawił, i;lu ludzi skrzywdził, ile spierdolenia w zyciu innych wniósł, jakie krzywdy robił, ile podziałów wniósł,
niech gnije żyjąc jak najdłużej............najgorsze jednak jest to że, niektórzy umierają, będąc gnidami
typu braciszek, który nigdy nie zaznał sprawiedliwości, choć kutas mordował niewinnych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów