📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cieszy że to komunistyczne obleśne ścierwo sprawia wrażenie opuszczonego już przez wszystkich, nawet partyjnych towarzysz...
Niech żyje Jarek, Duda i Morawiecki! Jarek, Duda i Mooorawiecki. Jarek Ty mój idolu, wyciągnij chuja a cały sadol obiagnie Ci.
Halman napisał/a:
cieszy że to komunistyczne obleśne ścierwo sprawia wrażenie opuszczonego już przez wszystkich, nawet partyjnych towarzysz...
Jak mogłeś tak o wielkim wodzu Jarku napisać
Halman napisał/a:
BękartProboszcza napisał/a:
Jak mogłeś tak o wielkim wodzu Jarku napisać
Z dwojga złego wolę Jurka niż Jarka....
Halman napisał/a:
Kogo obchodzi jego stan psychiczny. żydokomuny nie opuścił majątek, nagrabiony za pomocą agentury. Zdychają na starość jako milionerzy, otoczeni personelem, to zajebista reklama dla jego fanów, młodych konfidentów, idących w ślady swoich ojców. To jest jasny komunikat: jesteś z nami, jesteś chroniony aż po grób i nie ważne jak bardzo jesteś zdemoralizowany, im bardziej, tym lepiej.
wszyscy myślą, że urban to relikt tego co było, a to jest symbol tego, co jest. abewiaki kontrolują życie polityczne i społeczne, serwisy informacyjne, portale, wszystko zalane etatowymi trollami, kontynuującymi dzieło takich obrośniętych kompleksami, karłowatych ciałem i duchem propagandzistów jak ten tutaj.
Wszelkimi sposobami, skutecznie blokują potencjał gospodarczy w kraju i nie pozwalają na odrodzenie jakichkolwiek wartości, czy możliwości ekonomicznych.. Promują przy tym patologię, którą potem pokazują nam palcem kpiąc, że to my, Polacy, że taki nasz obraz i powtarzają nam aż część w to uwierzy i przyjmie system wartości, w którym wszystko co obce jest lepsze.
wczorajsza debata z bardzo ciekawą analizą michalkiewicza: youtu.be/WNovxJt_9DY?t=3622
sebol80 napisał/a:
Ja też się dołączam
Pozdrowienia panie Urban
Ten golum jeszcze żyje ? Myslałem, że juz przejebał pierścien władzy i dawno juz go robaki wpierdoliły
Urban 100 lat ty jebana gnido .......
jebać uszatego pasożyta
Kiedy on wkoncu zdechnie
Jak zdechnie to będę się cieszył nie mniej jak kilka dni temu jak zdechła ta szmata michnik.
Dlaczego pasożyta, robi na swoim, żaden rząd go nie tuczyl państwowymi reklamami, tak jak tych wszystkich darmozjadów i odklejencow jak Sakiewicze, Karnowscy i Michalkiewicze. To są pasozyci. Jurek nim nie jest.
Wszystkiego Najlepszego Panie Jerzy. Zdrowia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów