📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak. A teraz weź jakąś mądrą książkę (Ziółkowskiego Historię Rzymu polecam) i dowiedz się dlaczego sierpień nazywa się w wielu językach august.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Pracuję z gościem, który ma na imię właśnie August, ale urodziny ma w lipcu
A człowiek urodzony w stolicy Rosji?
Robert Moskwa. Tak samo śmieszne jak 6 letnie dziecko bawiące się tabletem firmy japko.
Robert Moskwa. Tak samo śmieszne jak 6 letnie dziecko bawiące się tabletem firmy japko.
Jestem pod wrażeniem że można wymyślić tak chujowy żart
- nie to nie Bongoman
Po chwili zastanowienia znów to robię i dochodzę do wniosku że to
- nie to nie Bongoman
Po chwili zastanowienia znów to robię i dochodzę do wniosku że to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów