Można i tak ;d
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Można i tak ;d
On naprawdę myśli że jest śmieszny ?
Obczaiłem jego kanał,to jego 1-szy filmik więc poziom się poprawił nie na odwrót
Ludzie myślą że jest niepełnosprawny... Może dobrze myślą
W sumie troche mnie martwi w jakich czasach zyjemy. Ludzie przed obiektywem zamieniaja sie w malpy z zoo. Zycie tylko przed obiektywem i pozniej material idzie na youtube/facebook/instagram. Inny przyklad - idzie taki na koncert i zamiast cos przezyc i cieszyc sie chwila, gapi sie przez pol koncertu w ekranik swojej kamery. Jeszcze sie koncert nie skonczyl, a juz mysli o tym jaki ma zajebisty material do wrzucenia na facebooka i ile lajkow zbierze. Nie wiem dokad to zmierza i czy to dobre zjawisko czy nie. Zjawisko przypomina troche ekshibicjonizm, wiec chyba jest to pewnego rodzaju zaburzenie emocjonalne. Zycie nie dla siebie, lecz dla innych - na pokaz. Zastanawiam sie po co? Zeby byc podziwianym? Zeby inni zazdroscili? Nie wiem... moze ktos mi wytlumaczy.
ja pierdole poczułem się zażenowany
Smutny jest fakt, iż w sieci są rzeczy istotne dla ludzkości. Jednak te powiększają swoją obecnością czeluść i bezmiar debilizmu ludzkiego w pogoni za? Gigawaty energii serwerów zmarnowane, emisja ciepła etc. Zgodnie z nową ekoencykliką jako samozwańczy apostoł papainterneticus nadaje ekskomunike sadola na gównianą treść tego czegoś. Poziom był, jest i będzie zawsze niżej niż dno i dwa metry mułu- debile robią filmy dla Debili. Amen
Czy to klocuch12?
Co to jest...
Wychodzi na to że w tym kraju pieniądze można zrobić jedynie robiąc z siebie debila
Wychodzi na to że w tym kraju pieniądze można zrobić jedynie robiąc z siebie debila
Hahahah. A nie mówiłem, że wam się znudzi. Sęk w tym, że to jego jedne z pierwszych filmów. Ludzie to jednak debile, ale w sumie i trudno im dogodzić
Oho.
Przeczuwam zmasowane hejty na "jelenie jaja", kiedy pozytywne opinie (jaki ten gość jest zabawny i zupełnie inne podejście ma do żartów względem zjebanego bartka usa itd) już nie dają piwek.
Cytat:
dostało najwięcej piw."Co za przygłup "
Przeczuwam zmasowane hejty na "jelenie jaja", kiedy pozytywne opinie (jaki ten gość jest zabawny i zupełnie inne podejście ma do żartów względem zjebanego bartka usa itd) już nie dają piwek.
Mi się nie znudziło, po prostu ten filmik jest chujowy i tyle.
serio ktoś dał temu piwo ?
Jedyny plus tego że włączyłem ten filmik to taki, że następnym razem będę wiedział co omijać...
Jedyny plus tego że włączyłem ten filmik to taki, że następnym razem będę wiedział co omijać...
No i czemu nie dostał solidnego strzała w twarz? Prankowcy zaczynaja przekraczać dobry smak, na siłę wymyślane pranki kończą się tak ten powyższy. Do piekła!
PS: mogę mieć inny humor od każdej osoby, ale wszystkie pranki sa skurwione. To jest kolejna zjebana moda, która zawitała w Polsce. Selfie, ice bucket challenge i inne gówna. Pozostaje tylko czekać aż to minie, lecz jednak trzeba się przygotować na coś bardziej żałosnego co wymyśli kolejny debil.
PS: mogę mieć inny humor od każdej osoby, ale wszystkie pranki sa skurwione. To jest kolejna zjebana moda, która zawitała w Polsce. Selfie, ice bucket challenge i inne gówna. Pozostaje tylko czekać aż to minie, lecz jednak trzeba się przygotować na coś bardziej żałosnego co wymyśli kolejny debil.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów