Można i tak ;d
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Można i tak ;d
Poprzednie filmy na poziomie. Tu przekroczona granica dobrego żartu.
jak zwykle pozytywnie.
jakbym Dudę słyszał
ja pierdole wstyd mi za ten kraj ze nikt nie jest w stanie wstać i pierdolnac takiemu pseudo-żartownisiowi w ryj
kurwa on w najmniejszym stopniu nie czuł ze jest kurwa jebana mega zalosny?
kurwa on w najmniejszym stopniu nie czuł ze jest kurwa jebana mega zalosny?
A Ty nie czujesz ze to jest tez czlowiek i akurat ten autor moze czytac Twoje posty? Troche normalności ludzie zamiast kogoś wyzywać jak się nie podoba to jest cos takiego jak konstruktywna krytyka ;p
Masz udziele Ci konstruktywnej krytyki... To jest poprostu -
!!! C.H.U.J.O.W.E !!!
Ani śmieszne/żartobliwe, ani fajne, ani normalne, w miare dorosły facet udaje debila dla jakichś łapek na youtubie.
Żałosne w chuj.
!!! C.H.U.J.O.W.E !!!
Ani śmieszne/żartobliwe, ani fajne, ani normalne, w miare dorosły facet udaje debila dla jakichś łapek na youtubie.
Żałosne w chuj.
Tak jak niektóre inne filmy z kanału jestem w stanie przełknąć, a kilka jest nawet śmiesznych to za ten powinni go wypierdolić z jadącego autobusu.
My life,my rulez.
@up: dokładnie. Nienawidzę dresiarstwa i patologii, ale akurat w tamtym tramwaju w tamtej chwili by się przydali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów