Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
adrer 2015-06-18, 21:02 35
Poprzednie filmy na poziomie. Tu przekroczona granica dobrego żartu.
Zgłoś
NastyRascal 2015-06-18, 21:06 4
jak zwykle pozytywnie.
Zgłoś
Hereticus 2015-06-18, 21:07 189
Co za przygłup
Zgłoś
~Vuko 2015-06-18, 21:08 2
Spodziewałem się zabawnego materiału a nie takiego dziadostwa
Zgłoś
p................j 2015-06-18, 21:08 1
jakbym Dudę słyszał
Zgłoś
gralix95 2015-06-18, 23:05 6
Typowy youtuber z gimnazjum
Zgłoś
zdrowoyebne 2015-06-19, 0:08 12
ja pierdole wstyd mi za ten kraj ze nikt nie jest w stanie wstać i pierdolnac takiemu pseudo-żartownisiowi w ryj
kurwa on w najmniejszym stopniu nie czuł ze jest kurwa jebana mega zalosny?
Zgłoś
lukas11222 2015-06-19, 1:03
A Ty nie czujesz ze to jest tez czlowiek i akurat ten autor moze czytac Twoje posty? Troche normalności ludzie zamiast kogoś wyzywać jak się nie podoba to jest cos takiego jak konstruktywna krytyka ;p
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-06-19, 2:05 68
Masz udziele Ci konstruktywnej krytyki... To jest poprostu -

!!! C.H.U.J.O.W.E !!!

Ani śmieszne/żartobliwe, ani fajne, ani normalne, w miare dorosły facet udaje debila dla jakichś łapek na youtubie.
Żałosne w chuj.
Zgłoś
Ruchacz_Dmuchacz 2015-06-19, 9:09
Tak jak niektóre inne filmy z kanału jestem w stanie przełknąć, a kilka jest nawet śmiesznych to za ten powinni go wypierdolić z jadącego autobusu.

Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
Zgłoś
rozkurw 2015-06-19, 9:48
Jak to mozliwe,że w naszym pięknym kraju nikt mu w ryja za pajacowanie nie dał?

My life,my rulez.
Zgłoś
h................o 2015-06-19, 12:02 2
@up: dokładnie. Nienawidzę dresiarstwa i patologii, ale akurat w tamtym tramwaju w tamtej chwili by się przydali.
Zgłoś
gtrunio 2015-06-19, 12:08 2
co to za pojeb?
Zgłoś
szajaa 2015-06-19, 12:11
@adrer

Tak się składa, że to ich pierwszy odcinek jaki umieścili na YT. Te które Ci się jak mniemam podobają zostały dodane później więc nie ma co narzekać, widać u nich progres
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów