Czyli jak przygotować urodzinowe atrakcje przy pomocy ciekłego azotu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobrze, że wrzuciłeś ten filmik bo już nie wiedziałem co mogę zrobić z 40 l butlą ciekłego azotu... dzięki.
Ok już wiem jak przygotować urodziny, teraz proszę o filmik, jak dostać ciekły azot
Rock.
Ciekawe czy da się zahartować stal i jakie uzyska właściwości.
Kurwa, juz ktoys raz z rzedu widze jak hamburgery sie azotem bawia. Czy to jest tak latwo dostac. Zawsze myslalem, ze to niebespieczne i jak sie typ poleje po ciele czy cos to bedzie efekt jak w terminatrze 2...
@PTX Szybko pisalem to pare bykow walnalem, przyznaje sie. Ale i tak chuj ci w dupe, za to ze nie masz co robic tylko bledy ort wytykac
Chcesz kupić ? to się zapytaj miejscowego weterynarza ;p
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Koktajl-z-cieklym-azotem-przepalil-nas...
wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Koktajl-z-cieklym-azotem-przepalil-nas...
co ciekawe, takim ciekłym azotem można sobie rękę polać, jak będzie miał jak spłynąć to nic się nie stanie ale jak zrobicie miseczkę z dłoni to wtedy jest akcja terminator
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów