Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To pedał, który jako kapłan kościoła, otwarcie przeciwstawiającemu się pedalstwu,
sam grzmocił w anus i był grzmocony.
Poza tym, grzmiał niczym Zeus, że pierdolenie się analne to grzech.
Szczyt hipokryzji.
PS Brakuje drugiej części.
Pamiętajcie , że to nie religia jest zła tylko ludzie, to nie religia zabija tylko ludzie. Marudzenie jak oszołomów przeciwnych broni palnej, "jak nie będzie pistoletów to ludzie nie będą się zabijać"
@RoHunter Idź się kurwa utop albo chociaż zadanie domowe z przyrody odrób.
Cały czas stara się jednocześnie obalić twierdzenia wierzących , że bez jakichkolwiek prób kwestionowania akceptują różne rzeczy (choćby wniebowzięcie) i przy okazji udowodnić także bez jakiegokolwiek kwestionowania tego , że skoro nauka nie udowodniła istnienia Boga to go nie ma. Gadanie zatwardziałego ateisty działa na mnie jak ględzenie zatwardziałego katola, jednemu i drugiemu trzeba kazać sie puknąć w łeb. Tyle samo zmarnowanego czasu co na mszy w kościele , wolę obejżeć coś pouczającego o teorii strun niż jego stękanie.
Pamiętajcie , że to nie religia jest zła tylko ludzie, to nie religia zabija tylko ludzie. Marudzenie jak oszołomów przeciwnych broni palnej, "jak nie będzie pistoletów to ludzie nie będą się zabijać"
To nie jest ateista, tylko anty-teista.
Nikt nie udowodnił że Bóg istnieje. Nikt też nie udowodnił że nie istnieje. Tak więc pewności niema. A takie pierdolenie jak w tym filmie to dla jakichś bezmózgich ameb. Stronniczy i tendencyjny abstrahując od czyjejkolwiek wiary.
Z logicznego punktu wiedzenia nie da się udowodnić że czegoś nie ma. Da się tylko dowieść że coś jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów