📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam na wiaduktach,mostach chyba juz sąxoznaczone uchwyty:Tu wieszać,pamiętaj o zabezpieczeniu węzła.
ale meksyk
To może nowe znaczniki maksymalnej wysokości pojazdów, jakie mogą przejechać??
Juzwa napisał/a:
Indianery do utylizacji. Cortes i Pizarro się słabo postarali.
Myślisz, że tam żyją tylko Indianie, a nie potomkowie właśnie Cortesa?
htp napisał/a:
Myślisz, że tam żyją tylko Indianie, a nie potomkowie właśnie Cortesa?
Myślę, że Cortes nie naruchał kilkadziesiąt milionów dzieci . Indianie ogólnie byli brutalni, mieli brutalne tortury i wmyślne sposoby znęcania i upokarzania. Np Indianie Ameryki Północnej obcinali pięty i kazali maszerować, zakopywali po glowe w piach i można było robić wszystko, przypiekali, łamali, cieli, wycinali, wtykali co tylko mogli. A były to zazwyczaj prymitywne drewniane sprzęty. Kiedyś trochę o tym poczytałem i nasze średniowiecze było całkiem rozwinięte. Indianie Ameryki Południowej wycinali organy jak laurki (polnocni tez zresztą, ale częściej skalpowali i tylko chyba w 1 filmie było oddane to dość dobrze, a książki robią to po mistrzowsku. Ponieważ lektura, wyobraźnia połączona z paroma widokami z działu hard może nam podpowiedzieć jakie dźwięki i wyrazy twarzy przybierają osoby obdzierane ze skóry czy patroszone)
Ps. Chuje mu jeszcze w łeb z dołu strzelili żeby obryzgało wiadukt
Nie miał maski.
A taki cwany był bo 120 na klate wyciskał, i lamusa co miał wujka w mafii dojeżdżał. Bo nie wiedział o tym.
Brutalne samobójstwo...
brakuje jeszcze jakiegoś znaku dla podkręcenia klimatu, typu Meksyk wita, albo po angielsku lepiej brzmi, Mexico City welcome
purunkpustunkpurumkpunk napisał/a:
A taki cwany był bo 120 na klate wyciskał, i lamusa co miał wujka w mafii dojeżdżał. Bo nie wiedział o tym.
Możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? Dać linka do całej historii?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów