📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
JaTylkonaChwile napisał/a:
globalne ocieplenie polska - w chuj sniegu, hiszpania - w chuj sniegu, turcja - snieg kurwa... HOW DARE YOU!
Kurwa nie wiarygodne przy takiej ilości artykułów naukowych i dowodów widocznych gołym okiem przez okno dalej ktoś nie uznaje faktu. Jest kurwa 6 na plusie właśnie. 20 stycznia i 6 stopni? Pamiętasz taki fenomen z dzieciństwa?
petru23 napisał/a:
Jaka złamana? Staw kolanowy skręcony.
Tak, zgadzam się, ale proszę kolego drogi spojrzeć jeszcze na kostkę, dwa urazy przy jednej głębie
Kolano, kostka, kapiszi??
petru23 napisał/a:
Jaka złamana? Staw kolanowy skręcony.
Tak, zgadzam się, ale proszę kolego drogi spojrzeć jeszcze na kostkę, dwa urazy przy jednej glebie
Kolano, kostka, kapiszi??
a tak wogóle to przejebane z kolanami, w obydwu miałem pełna rekonstrukcję wszystkich scięgien i ustawianie rzepki na miejscu. Rok po roku 4-5 miesiące L4 i nauka chodzenia blizn od chuja, bólu co nie miara, po prostu było sadystycznie w chuj
Ale za to Xbox, zioło i leżenie całymi dniami było w pakiecie o pieniążkach z odszkodowania i pracy, samoistnie wpadających na konto nie wspomnę xD
Był profit, także polecam, warto hehehe
Nikt_nie napisał/a:
Idzie chłop, się wyjebał kostka jak złamana, pierdoli zimę na na na na na na
Na chuj mu buty na niepogodę , lepiej zjeść kebaba i wyruchać kozę, nie mam rymu na na na na na
xD
Ale Ci miecie
Kurwa nie wiarygodne przy takiej ilości artykułów naukowych i dowodów widocznych gołym okiem przez okno dalej ktoś nie uznaje faktu. Jest kurwa 6 na plusie właśnie. 20 stycznia i 6 stopni? Pamiętasz taki fenomen z dzieciństwa?
pamietam jak w koszulce popierdalałem bo było 15 stopni
a o jakie dowody Ci chodzi
Nie ma co się śmiać, dziś mi się pod oknami menel wyjebał, to tak że mu puszki z torby wypadły
Ale pizduś. Trochę poboli i rozchodzi.
Panutask napisał/a:
Wyciągnij ręce z kieszeni bo ci chuj paznokcie poodgryza !!!!
W wojsku jak kogoś przyłapali na trzymaniu rąk w kieszeniach, to zaszywał kieszenie na 100 szwów. Nie pamiętam, ale chyba na tydzień.
Pewnie nakurwiał starą tylko rękami i zapomniał o kopach na ryj...
Też siadłem na dupie po tych opadach śniegu.
Na szczęście bez kontuzji.
Też siadłem na dupie po tych opadach śniegu.
Na szczęście bez kontuzji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów