Moim zdaniem najlepiej sklejona parodia tekstu ' ale urwal ' i jako jedyna przerobka mnie rozsmieszyla.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ile można?
Lidder napisał/a:
Wiem, rozumiem Twoja frustracje ale po prostu to mnie rozsmieszylo jakos a inne przerobki nie, kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutujeile można?
to juz nie bylo smieszne.
And it's so easy when you're evil
This is the life, you see
The Devil tips his hat to me
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
I do it all because I'm evil
And I do it all for free
Lidder napisał/a:
Nie ma to jak wrzucić coś X1000 i twierdzić, że gust to usprawiedliwia
Nooo wiesz, musialem znalezc jakies argumenty
A ja mu dałem piwo za tą wersję Ta kwestia najbardziej pasuje do tego filmiku po prostu. Ale to moje zdanie. Nie musi nikt podzielać mojej opinii. Choćby ostatnia kwestia "źle stanął i go tłuką" pasuje idealnie do zaistniałej sytuacji.
jeżeli ktoś chce urwać autorowi, było to kręcone w Zieleńcu
riodoro1 napisał/a:
Tak, tak. Doczytalem sie w komentarzach na YTjeżeli ktoś chce urwać autorowi, było to kręcone w Zieleńcu
Temat nosi nazwe "ale uwral" wiec te marudy, co maja dosc tego typu filmikow, nie powinni tu chyba wchodzic... Ale czego sie nie robi dla piwa za dezaprobate nie?
Mi sie podobalo.
Mi sie podobalo.
Czyli jak ktoś po raz milionowy wrzuca to gówno, mamy siedzieć cicho? Zawsze mi się zdawało, że na forum można wyrażać swoje zdanie na temat materiału, który ktoś umieszcza, ale chyba coś mi się pomyliło.
To tak jakby robić wątek powiedzmy o tym, że murzyni to nie złodzieje, a jak ktoś się sprzeciwi powiedzieć mu "jak się nie podoba moje zdanie, to wypad z wątku", dlatego za tą mądrą myśl - Obama X2, może za milionowym razem jak ktoś mnie za niego zjedzie, to powiem mu "jak się nie podoba to nie oglądaj"
[img:87bcf94ded]http://94.23.42.229/pics/8972cf01b09b.jpg[/img:87bcf94ded]
A teraz piwa za dezaprobatę!
To tak jakby robić wątek powiedzmy o tym, że murzyni to nie złodzieje, a jak ktoś się sprzeciwi powiedzieć mu "jak się nie podoba moje zdanie, to wypad z wątku", dlatego za tą mądrą myśl - Obama X2, może za milionowym razem jak ktoś mnie za niego zjedzie, to powiem mu "jak się nie podoba to nie oglądaj"
[img:87bcf94ded]http://94.23.42.229/pics/8972cf01b09b.jpg[/img:87bcf94ded]
A teraz piwa za dezaprobatę!
kurwa ale wy pierdolicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów